Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Crikvenica, Apartmani***: 2, 3 ili 7 noćenja za 2 - 4 osobe u centru grada od 720 kn!

Priuštite si odmor i otkrijte ljepote Crikvenice

  • Super cijena
  • 144 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 17

31.08.2019    2-4

  • Omiljena turistička destinacija
  • Dopušten boravak kućnih ljubimaca uz nadoplatu

Prekrasna kuća za odmor u Crikvenici nalazi se  u mirnom predjelu mjesta  svega  400 m od centra grada i 400 m od glavne gradske plaže (PJEŠČANA)  i plaže Crni Mol (ŠLJUNČANA).

U ponudi imamo sedam klimatiziranih apartmana sa pogledom na more. Tri apartmana za dvije do šest osoba + tri studio apartmana za dvije do četiri osobe.

Svi apartmani opremljeni su sa TV-om te WIFI pristup internetu.

U Crikvenici možete uživati u morskom i prazničnom ugođaju na sasvim drugačiji način! Isplati se posjetiti i Opatiju i Rijeku koje također obiluju kulturno zabavnim programima. S ponudom vas čeka trodnevni odmor s 2 noćenja u apartmanima Crikvenica*** smještenim 400 m od centra grada.

Opustiti se možete u našem vrtu  ili na jednoj od naših terasa sa kojih se pruža predivan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. U zelenilu našeg vrta možete uživati u igri sa vašom djecom i/ili kućnim ljubimcima,pripremati delicije na roštilju ili se samo odmarati uz dobru knjigu.

Ostali sadržaj: restoran, noćni klub, caffe bar i plaža su 400 m od kuće.

Šetalište u Crikvenici proteže se od Selca do Dramlja. Osam kilometara  ugodne šetnice uz more.

Smještena je na Hrvatskom primorju u dijelu Kvarnerskog zaljeva svega 35 kilometara  od Rijeke. Ima oko 7000 stanovnika i glavna djelatnost je turizam. Crikvenica ima dugu povijesnu tradiciju. Prvi put se spominje još za vrijeme Rimljana prije nove ere, kao rimsko naselje “Ad Turres”. Svoj izvorno lječilišni karakter Crikvenica je zadržala do naših dana a dobro ustrojena medicinska ustanova Thalassotherapia poznato je lječilište za bolesti dišnih organa i reumatizam.

 
Klima
Povoljan smještaj Crikvenice i zaštićenost od jakih vjetrova, i to sa sjevera zahvaljujući obroncima planine Kapele, a s juga zahvaljujući otoku Krku, uvjetuju blagu klimu opuštajućeg tipa. Temperatura mora dostiže ljeti maksimalno 27 °C. Morski zrak se odlikuje čistoćom i raspršenim zdravim oligomineralima, a nema štetnih peludnih alergena i otpadnih plinova.
 
Plaže 
Prirodno razvedena hrvatska obala obiluje romantičnim zaljevima, eko-uređenim plažama (pješčanim i šljunčanim), po kojima je Crikvenica poznata i u mnogim europskim zemljama. Prirodne blagodati obogaćene su raznovrsnom sportsko-rekreacijskom ponudom za djecu, što u potrazi čovjeka za iskonskom ljepotom prirodnog doživljaja stvara osjećaj zadovoljstva koje se jednom doživi, a zauvijek pamti. Visokokvalitetna čistoća mora donijela je Crikvenici „Plavu zastavu“, europsko priznanje za čistoću mora.
 
Koncerti, izložbe, modne revije, cjelovečernji  programi, disco  i tradicionalne zabave.
 

Apartmani Crikvenica***

Ante Starčevića 24,
Crikvenica, Hrvatska

www.apartmanicrikvenica.net

Dodatno predlažemo i...