Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje i poliranje zubi!

Priuštite si zdrave zube bez neugodnih naslaga u ordinaciji Bota Dental

  • Vrijednost400 kn
  • Popust63%
  • Ušteda251 kn
 • 149 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Čišćenje zubnog kamenca obuhvaća uklanjanje svih naslaga na zubima
 • Pjeskarenje zubi je metoda profesionalnog čišćenja površinskih zubnih naslaga (plaka i pigmentacija) visokotlačnim mlazom vode i praha
 • Poliranje uklanja neravnine sa zubi i pomaže njihovu daljnjem izbjeljivanju

Estetska dentalna medicina, dentalna protetika, liječenje zuba, dječja stomatologija, ortodoncija, parodontologija i dijagnostika.. Sve to možete pronaći u ordinaciji Bota Dental!

Čišćenje zubi je veoma bitno jer samo pravilnim održavanjem oralne higijene možemo sačuvati zdravlje svojih zubi te im produžiti vijek. Mekane zubne naslage (zubni plak ili biofilm) u ustima se neprestano stvaraju. Ako ih ne odstranimo, one se nakupljaju u slojevima i tako postaju opasne za zube i desni.

Čišćenje zubnog kamenca podrazumijeva uklanjanje svih naslaga na zubima: kamenac, plak, ali i pigmentacije od hrane i pušenja. Jednom kada je formiran zubni kamenac, nije ga moguće otkloniti uobičajenim, redovnim metodama oralne higijene, već je za to potrebna intervencija stomatologa. Ako se ne održava redovita profesionalna higijena, kamenac i plak mogu dovesti do ozbiljnijih bolesti gingive: gingivitisa i parodontitisa, a u konačnici i do gubitka zuba.

Osim odstranjivanja zubnog kamenca bitno je kasnije ispolirati zube kako bi površina bila glatka i samim time manje podložna za stvaranje kamenca.

Pjeskarenje zubi je metoda profesionalnog čišćenja površinskih zubnih naslaga (plaka i pigmentacija) visokotlačnim mlazom vode i praha. Pjeskarenje zubi se odnosi na uklanjanje žutih i tamnih mrlja na zubima nastalih uslijed učestalog konzumiranja cigareta, kave, čajeva i drugih tamno obojenih pića koji dugoročno ostavljaju mrlje na zubima koje su neugodne za pacijente. Postupak pjeskarenja je zapravo vrlo jednostavan. Mješavina tri komponente, tj. zraka, vode i specijalnog praha se miješa i pod pritiskom izlaze te tako odstranjuju pigmentaciju.

Poliranje zubi još je jedan od načina njihova izbjeljivanja, a tretmanu se treba podvrgnuti nakon skidanja kamenca, odnosno tvrdih naslaga koje, nastanjene na zubima, stvaraju štetu. Tako će se spriječiti stvaranje novog kamenca na zubima. Nakon skidanja kamenca, poliranje zubi pridonosi njihovom puno ljepšem izgledu. Poliranje se obavlja posebnom pastom uz korištenje rotirajuće četkice. Rotirajuća četkica omogućuje otklanjanje svih mogućih neravnina koje se nalaze na zubima. Pasta za poliranje pridonosi izbjeljivanju zuba jer sadrži abrazive.Poliranje zubi nije štetno i zubi se ne oštećuju; čak se preporučuje obaviti ovaj s vremena na vrijeme.

Vidimo se!

Bota Dental

Vukovarska 183A,
Split, Hrvatska

www.facebook.com/Bota-Dental-888936554821203

Dodatno predlažemo i...