Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Bohinj, Hotel Tripič: 3 dana odmora za 2 osobe u blizini Vogela za 925 kn!

Za ljubitelje skijanja - blizina skijališta Vogel i Soriška planina! Za ljubitelje bazena i wellnessa - Vodeni park Bohinj i Wellness centar - samo 50 m od hotela!

  • Super cijena
  • 185 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 5

25.04.2019    2

  • Pogled na Julijske Alpe
  • Blizina skijališta Vogel i Soriška planina
  • Neposredna blizina Vodenog parka Bohinj

SUPER CIJENA za trodnevni paket za 2 osobe u obiteljskom hotelu Tripič: 2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s kupaonicom i balkonom + piće dobrodošlice + spremište za skije + ski bus do skijališta + parking i wi-fi!

Provedite nezaboravan odmor u prekrasnom Bohinju!
Djeca do 6 godina besplatno!

Hotel Tripič nalazi se u Bohinju, točnije u Bohinjskoj Bistrici, uz glavnu cestu koja vodi do skijališta Soriška planina (12 km). Skijalište Vogel udaljeno je samo 9 km od hotela, jezero Bohinj samo 5 km, a Bledsko jezero 20 km. U neposrednoj blizini nalaze se banka, pošta, trgovina, kino dvorana, teniski tereni u kampu Danica (500 m), autobusni i željeznički kolodvor, vodeni park Bohinj (50 m) koji je otvoren svaki dan u tjednu.

Mali obiteljski hotel sa ukupno 17 soba, s dvoranom za sastanke za 30 sudionika, s dva restorana za do 150 osoba i velikom natkrivenom ljetnom terasom, ima i veliki osvijetljeni parking, a nudi i besplatni internet.
Hotel ima bogatu tradiciju i uspješno posluje od 1986. godine.
Parkiralište je dostupno besplatno, što je također pogodno za autobuse. Garaža za motocikle i bicikle i spremište za skije se također ne plaćaju.

Opustite se u Bohinnju!

HOTEL TRIPIČ d.o.o.

Triglavska cesta 13,
4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija

www.hotel-bohinj.si

Dodatno predlažemo i...