Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Total body makeover - donesite odluku i dotjerajte liniju do savršenstva uz 47 tretmana!

Kombinacija tretmana celulita i mršavljenja u Jean d´Arcel, Medical & Beauty Institutu

  • Vrijednost15,890 kn
  • Popust91%
  • Ušteda14391 kn
 • 1499 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 5

 • Kombinacija tretmana celulita i tretmana mršavljenja
 • Smanjenje obujma, podignute grudi i stražnjica s trajnim rezultatom

Jean d´Arcel, Medical & Beauty Institut ove godine nudi kupcima kombinaciju tretmana celulita i tretmana mršavljenja uz body wrap, vakumsku kriolipolizu, vakumsku dijatermiju, limfnu drenažu, elektrostimulaciju, vakuum masažu čašama, ručnu anticelulitnu masažu i infracrvenu saunu.

Dijatermija i kriolipoliza kao tehnike daju fenomenalne rezultate kako za razbijanje celulita, tako i za masne naslage, ali s istim tehnikama zagrijavanja tkiva na +40 C ili hlađenjem na -5C možete riješiti i neke druge tegobe koje muče prosječan ženski svijet. Dakle, uspješno smanjuje obujam, uspješno podiže grudi s trajnim rezultatom, to isto radi i sa stražnjicom, rješava problem strija, obrađuje nečistu kožu, smanjuje podbradak... Da skratimo, ima širok spektar primjena.

Kako ćete onda znati koja kombinacija tretmana je idealna za vas? Pa jednostavno, šapnut ćete curama iz salona što biste željeli i one će vam sugerirati koju kombinaciju tretmana je najbolja. Recimo, želite se riješiti celulita. E sad, netko ima problema s limfom, dok drugi imaju problema s krvotokom. Stručne oči Jean d´Arcel, Medical & Beauty Instituta skenirat će problem i pravilno ga tretirati.

Sam tretman počinje mjerenjem obujma tijela, utvrđivanje količine kilograma koja bi bila idealna za godine, konstrukciju tijela i slično, nakon čega slijedi savjetovanje po pitanju prehrane i 47 različita tretmana tijela. Tretmani se prilagođavaju svakom klijentu individualno ovisno o potrebama i željama klijenta.

OPIS TRETMANA:

Limfna drenaža - najveći naglasak se stavlja upravo na ulogu limfne drenaže u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta. Limfa drenaža izvodi se aparativno, uz mogućnost zamjene za ručnu limfnu drenažu uz nadoplatu.
U anticelulitnim tretmanima najbolji se rezultati postižu u tretiranju celulitnih nakupina na bedrima, koljenima i gležnjevima. Rezultati, kao i kod drugih načina rješavanja celulita trajniji su i brže vidljivi u slučaju mekanog, edematoznog celulita prvog stupnja. Jedan tretman ultrazvukom traje otprilike 20 minuta, nakon čega se preporučuje ručnaanticelulitnamasaža. Broj tretmana određuje se ovisno o pojedinom slučaju – najčešće između 6 i 20 tretmana.

Vakuum masaža čašama protiv celulita djeluje jače od običnih anticelulitnih masaža. Upravo zbog toga otklonite celulit te potaknite stvaranje kolagena.
Pročistite svoje tijelo od nakupina toksina i otpadnih tvari te svjedočite vidljivom smanjenju efekta narančine kore.

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože i poboljšane cirkulacije. Kod anticelulitne masaže se koriste razni pokreti (glađenje, gnječenje, pinch, trljanje) koji ne smiju biti bolni uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe koji završava kod srca.

BodyWrapping
Klasična metoda brzog oblikovanja tijela. Odgovarajućim kremama, zelenim, smeđim i plavim algama i proizvodima ciljano se tretiraju problematični dijelovi tijela.
Koristi se profesionalno blato za mršavljenje Jean d`Arcel od blata Alge Aminissante koji je među najpoznatijim proizvodima za bodywrapping na svijetu. Ovakva vrsta tretmana ima snažno lipolitičko djelovanje, ubrzano izbacuje vodu iz potkožnog tkiva te razgrađuje masne stanice. Pogodan je za smanjenje obujma cijelog tijela ili samo kritičnih zona. Bodywrapping ubrzava izmjenu tvari u potkožnom tkivu pa se postepeno razgrađuje masno tkivo i potiče mršavljenje.Potiče uklanjanje toksina iz tijela i detoksikaciju organizma te ubrzava cirkulaciju. Nakon ovog tretmana koža izgleda ljepše jer bodywrapping pozitivno utječe na sintezu kolagena i elastina.

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tijela, redukciju celulita i generalno za mršavljenje. Elektrostimulatori funkcioniraju tako što preko elektroda postavljenih na tijelo do mišića dolaze strujni impulsi i izazivaju kontrakciju mišića. Ti električni impulsi, dovode mišiće u stanje “pasivne gimnastike”. Za kontrakciju mišića je potrebna energija. Ta energija se dobije iz glikogena i rastvaranjem okolnih masnih naslaga. Primjenom elektrostimulacije mišića se postiže smanjenje obujma dijelova tijela za dva do tri centimetra u struku, bokovima, natkoljenicama... 

KRIOLIPOLIZA I VAUKMSKA DIJATERMIJA

Kombinacijom kriolipolize (hlađenje od -5 °C) i vakum dijatermije (zagrijavanje iznad 45°C) postiže se postepeno odumiranje masnih stanica. Osim što se uklanjaju celulit i masne naslage, stvara se novi kolagen i zateže koža.Naziv dolazi od grčke riječi kryos (mraz, studen). Postupkom hlađenja vrlo niskim temperaturama (od -5 °C) masne stanice se smrzavaju te dolazi do njihova odumiranja-apoptoze. Krio lipoliza pokreće usporeni metabolizam, a smanjivanje masnih naslaga nastavlja se i nakon tretmana. Kombinira se s vakumom i dijatermijom zbog boljeg djelovanja na stanice kože i stvaranja novog kolagena, što dovodi do zatezanja kože.


Dijatermija dolazi od grčki riječi dia- kroz i therme-toplina. U tjelesnim tkivima se stvara toplina zbog otpora tkiva prolazu visokofrekventne struje. U terapijske svrhe koristimo dijatermiju koja povećava temperaturu tkiva u fiziološkim granicama. Kratkovalna i mikrovalna dijatermija se od drugih elektromagnetnih oblika zračenja razlikuju samo po frekvenciji. Mikro valovi se mnogo brže prenose od kratkih valova te se puno lakše reflektiraju i lome.  Za terapijsku učinkovitost potrebno je povisiti temperaturu tkiva na 40-45°C. Reakcija koju ćemo na taj način postići slična je povećanju protoka krvi kao kod maksimalnog vježbanja.
Koristeći se temperaturama iznad 45°C postižemo regenerativni efekt na kolagenim vlaknima te pojačanu isporuku kisika u stanice. Dijatermija povećava protok krvi, zateže i zaglađuje kožu te djeluje na celulit. Vakum izuzetno snažno potiče cirkulaciju, zateže kožu i liječi celulit u svim stadijima te radi limfnu drenažu cijelog tijela.* Za najbolji rezultat preporuča se 6 tretmana.

Vidimo se!
 

 

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut

Kaptol 18,
Zagreb, Hrvatska

www.jean.com.hr

Dodatno predlažemo i...