Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

NOVO! 25 tretmana mršavljenja! Pisana garancija na dogovorene rezultate!

Paket vježbanja u termokapsuli, kavitacije, lipolasera i limfne drenaže uz LPG Face fitness lica GRATIS

  • Vrijednost6,730 kn
  • Popust85%
  • Ušteda5740 kn
 • 990 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Vježbanje u termo kapsuli razgrađuje masne naslage i reducira celulit
 • Kavitacija je superiorna metoda koja ciljano razbija masne stanice
 • Lipolaser stimulira masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u obujmu
 • Limfna drenaža čisti tijelo i poboljšava prokrvljenost i opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creator-ovim termo kapsulama!
 
Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.
 
Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.
 
Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija, a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama. Osim navedenog važnu uloga u svemu tome ima i naš hipotalamus koji osim što regulira cijeli niz vrlo važnih stvari za naš opstanak isto tako regulira i adaptaciju na vanjsku temperaturu koja je autonomna funkcija našeg tijela i ima prioritet kao i disanje i rad srca. Zahvaljujući tome vježbanjem u termo aktivnom ambijentu tijelo ubrzano topi masne naslage radi dodatne potrebe za hlađenjem.
 
Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju. 
 
Lipolaser koristi hladne laserske zrake za redukciju masnih naslaga na svim dijelovima tijela bez estetske kirurgije i oporavka. Laserske zrake stimuliraju masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u obujmu uz istovremeno zatezanja kože tretiranog područja. Glavna značajka nisko energetskog lasera je bio stimulacija stanica koja omogućava dodatnu mikro cirkulaciju na tretiranom području, regulira funkciju stanica i izmjene staničnih tekućina te djeluje i na  imunitet. Ipak glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom prenosi do bubrega odakle se izlučuje kroz mokraću ili znoj. To je potpuno ne invazivni tretman, ugodan i zadnja je riječ tehnike kada govorimo o istraživanju i razvoju novih tretmana u sektoru mršavljenja. Ovaj tretman uz to je i odlična priprema klasičnoj liposukciji jer poboljšava rezultate samog zahvata omekšavanjem tretiranog područja. Na isti način neizostavni je dio post operativne prakse radi bržeg oporavka i boljih rezultata.
 
Limfna drenaža - terapija kojom se znatno pospješuje smanjenje edema (oteklina) koji nastaju zbog različitih uzroka, čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opuštajuće. Limfna drenaža pomaže cirkulaciji, smanjuje otečenost tako da vrši povrat intersticijske tekućine u limfni sustav, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila. Nakon aktivnih lipolitičkih tretmana važno je da se napravi limfna drenaža kako bi se pomoglo tijelu da izbaci sve produkte lipolize.
 
Anti age tretman lica - nakon čišćenja lica radi se vakumska LPG masaža lica tzv. Face fitness koji podiže mišićnu strukturu pomlađuje lice i dekolte te djeluje na popunjavanje bora a rezultira mlađim i svježijim izgledom odmah poslije tretmana bez nus pojava i crvenila te se osoba odmah može posvetiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
 
Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001. i za to vrijeme upravo je toliko broj zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz našu “termo-slim” metodu. Ona se temelji na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba. 
 

Prepustite svoje kilograme u dobre ruke!

Body Creator

Anina ulica 80 i Kranjčevićeva 36 (u sklopu Poliklinike Nado),
Zagreb, Hrvatska

www.bodycreator.com

Dodatno predlažemo i...