Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Izgubite čak 25% masnih stanica u jednom dolasku!

Postignite odlične rezultate uz blic tretman mršavljenja u salonu Tajna Ljepote

  • Vrijednost3,300 kn
  • Popust82%
  • Ušteda2710 kn
 • 590 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Kompletno oblikovanja i učvršćivanje tijela
 • Mršavljenje pod stručnim vođstvom

Blic tretmani za brzo mršavljenje

Kompletno oblikovanja i učvršćivanje tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.

2D KRIOLIPOLIZA – NAJNOVIJA NA TRŽIŠTU
Nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Prvenstveno se primjenjuje tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate . Za one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga  ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice kriolipoliza je zasigurno pravo rješenje. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa.

TEHNOLOGIJA
Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (5 kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na 5°C do -10°C . Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre. Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena.

REZULTATI
Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, no najvidljiviji će biti nakon 4 – 6 tjedana, i postepeno sve bolji i bolji u slijedeća 3 mjeseca.

NAŠA PREPORUKA: 3 – 5 tretmana kako bi se s tretiranog područja uklonilo masno tkivo zauvijek. Razmak između tretmana je mjesec dana.

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda potiče mišiće na vibriranje i stezanje idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe.

Vidmo se!

Tajna Ljepote - Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje

Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada),
Zagreb, Hrvatska

www.tajnaljepote.hr

Dodatno predlažemo i...