Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Bled, Rikli Balance hotel****S: 2 wellness dana za dvoje od 1132 kn!

Sada ostanite doma, a na jesen iskoristite blagotvorne učinke prirode i napunite se energijom na Bledu, Rikli Balance Hotel kao stvoren je za vas

  • Super cijena
  • 176 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 3

20.12.2020    2

  • Moderan hotel s notom održivosti
  • Najljepši pogled na Bledsko jezero
  • Najveći bazenski kompleks na Bledu s termalnom vodom
  • Wellness s alpskom svježinom i Riklijevim konceptom liječenja

Tradicija i lokalne priče u službi dobrog osjećanja!
 
U Rikli Balance Hotelu oživljavamo tradiciju lokalnog okruženja. Usmjereni smo na održivi razvoj. Brinemo se za vaše zdravlje i dobro osjećanje. U hotelskim sobama upoznajte priče o kranjskoj pčeli, tradicionalnim gorenjskim vezovima, licitarskom srcu, smreki s obližnje visoravni Pokljuke te Arnoldu Rikliju, švicarskom liječniku prirodne medicine koji je na Bledu još u 19. stoljeću osnovao prirodno lječilište. U našim restoranima potražite lokalna i tradicionalna jela, a na wellnessu si priuštite alpsko ili medeno opuštanje. 
 
Rikli Balance Hotel nalazi se na uzvisini iznad Bledskog jezera. Hotel s četiri zvjezdice superior ima 150 soba, od toga deset apartmana. Sve su sobe potpuno obnovljene 2017. godine, a 2018. godine obnovljeni su i zajednički prostori. U hotelu se nalaze wellness centar Živa, s bazenskim kompleksom i saunama. Bogatu ponudu hotela nadopunjuju restoran Veranda i aperitiv-bar.
 
 
Bazenski kompleks Wellnessa Živa nudi šest bazena: četiri unutarnja termalna bazena, dječji termalni bazen i vanjski termalni bazen. Dostupni su i unutarnji tobogan i masažni bazen. Saune Živa čine tri turske saune, tri finske saune, dva hladna bazena s temperaturom od 14 i 21 °C te doživljajni tuš. Uz bazen je bar sa zalogajima i osvježavajućim napitcima. 
 
 
Gosti hotela imaju besplatan ulaz u bazene i posebnu cijenu za posjet saunama.
Radno vrijeme sauna: ljeti (2. svibnja – 31. listopada) ponedjeljak – četvrtak 15 – 21, petkom 15 – 23, subotom 12 – 23, nedjeljom 12 – 21 / zimi (1. studenoga – 1. svibnja) ponedjeljak – četvrtak 12 – 21, petkom 12 – 23, subotom 10 – 23, nedjeljom 10 – 21. Radno vrijeme bazena: nedjelja – četvrtak 7 – 21, petkom i subotom 7 – 23.

Ako želite iskoristiti blagotvorne učinke prirode i napuniti se energijom, Rikli Balance Hotel kao stvoren je za vas! 

Rikli Balance hotel****S

Cankarjeva 4,
Bled, Slovenija

www.sava-hotels-resorts.com/hr/sava-hoteli-bled/smjestaj/rikli-balance-hotel

Dodatno predlažemo i...