Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

BICOM pregled - stanje organizma, test intolerancije na hranu, vitaminsko mineralni status i Schusslerove soli ili nutricionističa obrada

U samo jednom dolasku steknite uvid u funkcioniranje svog tijela i živite zdravije

  • Vrijednost1,000 kn
  • Popust75%
  • Ušteda751 kn
 • 249 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Analiza putem vrhunskog BICOM optima 2000 aparata
 • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
 • Test intolerancije na 100 namirnica uključujući gluten i laktozu

Pomoću najnovijeg terapeutskog uređaja saznajte stanje svog organizma, obavite test intolerancije na hranu i Schusslerove soli te vitaminsko – mineralni status

Biorezonantni uređaj, BICOM optima, uređaj je koji koristi tehnologiju 21. stoljeća u dijagnostičke i terapijske svrhe. Njegov rad temelji se na zakonima fizike tj. elektromagnetskom principu kojim očitava stanje našeg organizam, pojedinih organa i organskih sustava. Analiza uključuje: provjeru stanja vašeg hormonalnog, respiratornog, kardiovaskularnog, probavnog, mokračnog i koštanog sustava te pojedinih organa.

Test intolerancije na 100 namirnica uključujući gluten i laktozu. Test na Schusslerove biokemijske soli koje su neophodne za normalno i zdravo funkcioniranje našega tijela. Ove soli su osnovni „građevinski materijal“ organa i tkiva, te su kao takve neophodne za pravilan rad našeg organizma.

- Test na minerale i vitamine (ovdje su obuhvaćeni vitamini , minerali i omega-3 masne kiseline, koenzim Q10,i važni enzimi koji sudjeluju u probavi)

Kompletnim testiranjem na sva 4 parametra dobivate uvid u stanje svog organizma. Sve ove informacije važne su za poboljšanje osobnog zdravlja. Testiranjem na ova tri parametra možete u roku od 40 - 60 minuta dobiti uvid kako funkcionira vaše tijelo , postoje li neki nedostaci te dali se zdravo hranite. 

NUTRICIONISTIČKI PREGLED, SAZNAJTE KAKO SE OSJEĆATI BOLJE

Naše zdravlje uvijek bi nam trebalo biti na prvom mjestu. Hrana je jedan od važnijih faktora u očuvanju dobrog fizičkog zdravlja.

Bez obzira želimo li svoju tjelesnu težinu smanjiti, poboljšati svoje fizičko stanje, popraviti svoje prehranbene navike ovim nutricionističkim pregledom dobiti ćemo preporuku kako i na koji način to postići.

Individualnm pristupom dobivaju se bolji rezultati i smjernice za poboljšanje našeg psiho-fizičkog stanja.

U našem centru možete obaviti kompletnu nutricionističku obradu koja obuhvaća:
✓  uzimanje detaljne anamneze
✓ mjerenje visine, težine, indeksa tjelesne mase,postotka masnog tkiva i ostalih parametara
✓ izrada jelovnika za vaše potrebe ( za 7 dana)

 U koliko ste u mogućnosti doći do našega centra možemo obaviti pregled i potrebna mjerenja. Molimo vas da se najavite telefonski za pregled .

U koliko niste u mogućnosti doći, molimo vas da nas kontaktirate telefonski ili e-mailom kako bismo vam mogli poslati obrazac koji je potrebno ispuniti za izvršenje usluge.

Vodite brigu o svojem zdravlju i posjetite nas s povjerenjem!

Homeovita

Martićeva 33,
Zagreb, Hrvatska

www.homeovita.hr

Dodatno predlažemo i...