Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Aromaterapijska masaža cijelog tijela sa uključenim savjetovanjem u trajanju od 90 min

Stvarajući ravnotežu između tijela i duha, uklonit ćete umor, neraspoloženje, stres, te očistiti cijelo tijelo od toksina

  • Vrijednost350 kn
  • Popust57%
  • Ušteda201 kn
 • 149 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Aromaterapijskom masažom uklanja se umor, stres, potiče se cirkulacija, probava, uklanjaju se bolovi u leđima, vratu i ramenima, te prestaju glavobolje
 • Preporučuje se i za obnavljanje, pomlađivanje i učvršćivanje kože
 • Stvara se ravnoteža u tijelu koja pozitivno djeluje i na emocije, duh i um

Masaža je od davnine poznata i priznata metoda prevencije, liječenja i otklanjanja raznih tegoba kojom djelujemo na tijelo, emocije, um i duh.

Duboka relaksacija tijela i uma omogućava tijelu da se oslobodi stresa i toksina, da poboljša dotok kisika i hrane u organe, te da poboljša cirkulaciju.

Masaža tijela eteričnim uljima djeluje terapeutski gdje molekule ulja ulaze u kožu kroz pore i folikule gdje ih preuzima krvna cirkulacija i limfa i putem krvi i limfe bivaju raznešene po cijelom organizmu.

Aromaterapija je kontrolirana upotreba eteričnih ulja u svrhu očuvanja i/ili unapređenja zdravlja tijela, uma i duha. Bavi se čovjekom, njegovim fizičkim, emotivnim, mentalnim i duhovnim potrebama, te pruža podršku u njihovom manifestiranju i realiziranju.

Aromaterapija se radi metodom koja koristi biljna esencijalna ulja za obnavljanje i pomlađivanje kože, relaksaciju tijela i uma te osvježenje. Izbor ulja ovisi o individualnim potrebama klijenta. Aroma masaža preporučuje se za tretmane učvršćivanja kože, a osobito je učinkovita u borbi protiv stresa, unutarnjeg nemira i lošeg raspoloženja, jer utječe na postizanje ravnoteže u tijelu. Sve to postiže se preko malenih, suptilnih, ali izuzetno snažnih i moćnih kapljica eteričnih ulja koja kad jednom zamirišu u našem životu poželimo da tu zauvijek i ostanu.

Eterična ulja su biljni proizvodi koja su bogatog sastava. Dobivaju se iz biljnih sirovina, a pri tom se koriste različiti dijelovi biljki: kora, korijenje, cvjetovi, lišće, plodovi, te sjemenje biljke.

Sva su ulja u nekoj mjeri antiseptična, a ovisno o svom sastavu, mogu imati i analgetična, baktericidna, fungicidna, viricidna, spazmolitična, diuretična, karminativna, mukolitična, ekspektorirajuća, sedativna, koleretična i tonizirajuća svojstva. Da bi ulja bila djelotvorna, nužno je da su prirodna i čista.

Blagodati tretmana:

   ✓ Pomaže uklanjanju kod mentalnog i fizičkog umora
   ✓ Oslobađa nas kod kronične napetosti u ramenima, vratu i leđima
   ✓ Potiče nam cirkulaciju u mišićima i prokrvljenost organa
   ✓ Potiče nam probavu
   ✓ Otklanjanja glavobolju i pomaže kod pms-a


Aromaterapija oplemenjuje i opušta naše fizičko tijelo, smiruje naš duh, vida ranjene emocije, bistri naše nejasne misli...

Postignite ravnotežu duha i tijela u novootvorenom salonu Kyphi aromaterapija!

Kyphi aromaterapija

Gvozdanska 13a,
Zagreb, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...