Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Aromamasaža koju vrši specijalist aromaterapeut!

Ugodan tretman potpune relaksacije za žene i muškarce u trajanju od 60 minuta

  • Vrijednost180 kn
  • Popust51%
  • Ušteda91 kn
 • 89 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Aromatretman stimulira i oslobađa napetost
 • Rješite se depresije, stresa, glavovoblje i sl.
 • Trajanje tretmana je 60 minuta

Tretman vrši specijalist aromaterapeut i klinički aromaterapeut, a aromamasaža samo je jedna od tehnika, koja se provode u samom procesu aromaterapije!

 

Bazira se isključivo na limfi, što znači da potiče cirkulaciju, samim time i imunitet. Ima dosta disanja i stiskanja akupresornih točaka, što znači poticanje rada unutarnjih organa.

 

Aromaterapija ima holistički pristup čovjeka, što znači da ga promatra kroz četiri razine: fizička,emotivna, mentalna i duhovna.

 

Aromaterapija se bazira isključivo na emocijama, jer nas emocije blokiraju u svakodnevnom životu. i to sakupljamo od djetinjstva, pogotovo neugodne emocije i traume.Zatim to sve odlazi u podsvijest , a u tijelu se nasađuju u mišićima.Takav oblik tretmana se obavlja putem bodyworka tj. rad na emocijama.Svako eterično ulje, osim što ima terapeutska svojstva, svako ulje ima svoj karakter i vibraciju.Što  to znači? To znači , da se tijelo istovremeno gleda kako fizički, jer aromaterapija je komplementarna medicini,( kroz kliničku aromaterapiju), a sa druge strane , tijelo se promatra po energetskim centrima.

 

Isključivo se koriste organska eterična ulja, jer na bočici mora pisati kemijski sastav i latinski naziv.Isto tako se koriste hladna prešana bazna ulja, a to ovisi o statusu tijela, povijesti bolesti i dijagnozi.

Eterična ulja djeluju blagotvorno na organizam,
osvježavaju, umiruju, stimuliraju, uravnotežuju i opuštaju, regeneriraju tijelo i stvaraju osjećaj ugode. Djeluju kao antiseptici, antireumatici, potpomažu cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, povoljno djeluju na endokrini i imunološki sustav, pomažu kod PMS-a, imaju jako stimulativno djelovanje, blagotvorno djeluju na kožu, pomažu kod liječenja akni, dermatitisa, ekcema, psorijaze, rana i povreda.

 

Tretman je odličan za uspostavljanje emocionalne ravnoteže, a najvažnije je da do toga dolazi potpuno prirodnim putem uz pomoć eteričnih ulja i blagotvornog dodira. 
 

Pomoću različitih aromaterapeutskih metoda, eterična ulja vrlo brzo prodiru u kožu, a na kraju dospijevaju u krvotok i cijeli organizam. Aromaterapija je najefikasnija kao preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti. Ona stimulira, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv tjeskobe, depresije, stresa, glavobolje, nesanice, poremećaja u probavi te bolova u mišićima i zglobovima.
 

Aromaterapeutska masaža je jedan od najugodnijih načina primjene aromaterapije!

Udruga za aromaterapiju Niva

Vebera Tkalčevica 13,
Zagreb, Hrvatska

www.fb.com/aleksandra.valentic5

Dodatno predlažemo i...