Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Aroma masaža cijelog tijela u trajanju od 45 minuta!

Masaža pomaže zdravlju, poboljšava fizičku kondiciju i obnavlja duh, te je postala potreba suvremenog čovjeka koji drži do sebe

  • Super cijena
  • 89 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 3

  • Uklanja stres, napetost, ukočenost, postiže se dubinska relaksacija
  • Potiče cirkulaciju, jačanje imuniteta i detoksikaciju organizma
  • Poboljšavanje izgleda kože (sjajnija i zategutija)

Masaža je najstariji oblik liječenja, a glavni su joj ciljevi opuštanje, smanjivanje napetosti i bolova u mišićima uz obnavljanje energije u organizmu.

Djeluje na vaskularni, limfni, mišićni i živčani sustav, poboljšava optok krvi i limfe, povećava/smanjuje tonus mišića, povećava elastičnost tkiva, smanjuje živčanu razdražljivost i time izaziva umirujući učinak. 

Masaža mirisnom mješavinom eteričnih ulja odabranih individualno, za svakog od vas, njeguje kožu, čini je mekšom i sjajnijom, potiče cirkulaciju, ublažava stres, uklanja umor, bol i ukočenost u mišićima, stimulira otpuštanje serotonina ili hormona sreće te pospješuje raspoloženje i opće stanje organizma.
 
 
Aromamasaža predstavlja jedan od oblika aromaterapije. Ona kombinira fizičke i emocionalne učinke nježne masaže s ljekovitim i psihoterapijskim značajkama esencija biljaka. Eterična ulja harmoniziraju, stimuliraju i umiruju organizam istovremeno djelujući na sve sustave i organe s narušenom ravnotežom.
 
Klasična ručna masaža cijelog tijela u kojoj se koriste eterična ulja poboljšat će raspoloženje, umiriti duh i olakšati tjelesne tegobe. Aromatične molekule eteričnih ulja, ukoliko ih apliciramo na tijelo, upit će se u krvotok što pomaže smanjiti unutarnju kiselost, uklanja teške metale i neprobavljivu hranu koja truje našu krv. Eterična ulja dovode kisik u stanice te balansiraju endokrini sustav. Njihovo snažno djelovanje i ugodan miris utječu na raspoloženje, osjećaje, razmišljanja i koncentraciju.

L Style

Ul. Biskupa Josipa Galjufa 1,
Zagreb, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...