Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Biograd na Moru, Apartmani Pintur***: POSTSEZONA 2, 3, 4 ili 6 noćenja za 2 ili 4 osobe od 375 kn!

Iskoristite svoj godišnji odmor uz topla jutra, ugodne temperature i manje gužve od 21.8. do 30.9.

  • Super cijena
  • 375 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 3

30.09.2019    2-4

  • Apartmani Pintur*** nalaze se u Biogradu na Moru, 400 metara od marine Kornati i 1 km od trajektnog pristaništa Biograd 
  • Objekat ima pogled na more

Postsezona u Biogradu na Moru***  

Više volite godišnji odmor iskoristiti u predsezoni? Bez gužvi, stresa i velikih vrućina? Onda ste na pravom mjestu!

Apartmani Pintur*** nalaze se u Biogradu na Moru, 400 metara od marine Kornati i 1 km od trajektnog pristaništa Biograd, a nude smještaj s besplatnim bežičnim pristupom internetu i restoranom. Objekt ima pogled na more. Svi apartmani opremljeni su hukinjskim aparatima, TV-om i klima uređajem.

Dalmacija je jedna od najsunčanijih regija u cijeloj Europi, a jesenska tišina dalmatinsku rivijeru čini još privlačnijom i ljepšom nego inače.

Biograd je turistički gradić, sa svih strana okružen ljepotama naših nacionalnih parkova i parkova prirode. Nalazi se 28 km južno od Zadra i glavna je trajektna luka za otok Pašman. Biograd je središte rivijere na kojoj se nalaze Sv. Petar na Moru, Turanj, Sv. Filip i Jakov, Biograd, Pakoštane i Drage, te naselja otoka Pašmana -  Tkon, Pašman, Neviđane, Ždrelac i Vrgoda.

Zbog blizine Nacionalnih parkova, često se organiziraju izleti na iste, osobite Kornatski arhipelag i Telašćicu. S druge strane, Vransko jezero, najveće u Hrvatskoj i izuzetno bogato ribom, mamac je za sve fanove ribolova tako da se možete i time pozabaviti ako se nađete u Biogradu. 


Odlično je kad uz bogatu kulturno - povijesnu baštinu možete istraživati i uživati u brojnim prirodnim ljepotama, rekreacijskim i sportskim aktivnostima te naravno nezaobilaznoj bogatoj dalmatinskoj spizi.

Krenete li sjeverno od Biograda naići ćete na povijesne gradove Zadar i Nin. Zadar, koji u svojoj staroj gradskoj jezgri čuva brojne povijesne znamenitosti, nazivaju „gradom muzejom“. Zaštitni znak Zadra je predromanička crkva Sv. Donata iz 9. stoljeća, smještena na rimskom forumu koji datira još u 1. stoljeće prije Krista, no Zadar ima i moderne atrakcije poput Morskih orgulja i Pozdrava suncu, koje svojom glazbom i bojama uvijek iznova oduševljavaju posjetitelje. 

Plaža Bošana nalazi se na sjeverno-zapadnom dijelu grada. Šljunčana plaža je prostrana i s postupnim prilazom u more. Iz grada se do ove plaže dolazi kroz 10-tak minuta šetnje uz obalu, a potom uređenom šetnicom iza nove marine. Na plaži se nalazi kafić, restoran i fast food. Dostupan je teren za odbojku na pijesku, te dječje igralište. Budući da nema hlada, potrebno je ponijeti adekvatnu zaštitu protiv sunca.

Apartmani Pintur***

Dalmatinska 2,
Biograd na Moru, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...