Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Anticelulitna cupping masaža trbuha i nogu za samo 180 kn!

Cupping terapija najefikasniji je tretman u borbi protiv tvrdokornih naslaga celulita!

  • Vrijednost300 kn
  • Popust40%
  • Ušteda120 kn
 • 180 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 12

 • Anticelulitna cupping masaža trbuha i nogu
 • Razgrađuje najgore oblike celulita
 • Cupping masažom postiže se efekt kao s tri klasične ručne anticelulitne masaže
 • Masaža stimulira cirkulaciju krvi i tjelesnih tekućina, a oslobađa od toksina

Anticelulitna cupping masaža trbuha i nogu za samo 180 kn!


Razgrađuje najgore oblike ženskog neprijatelja i pomaže nam da postignemo zavidan tonus mišićnog i kožnog tkiva. Jednom cupping masažom postiže se efekt kao s tri klasične ručne anticelulitne masaže. 

 

Što možete očekivati od cuppinga?

Na samom početku kure, prvih nekoliko tretmana možemo osjećati bol, pogotovo na području koje je jače zahvaćenog celulitom i tkivom bez tonusa. Cupping terapija ostavit će bezbolne fleke u obliku crvenih krugova. Fleke nisu modrice ili ožiljci već indikatori blokade cirkulacije i nakupljenih toksina akumuliranih unutar Vašeg tijela prije nego su bili povučeni na površinu pomoću cupping terapije.

Za najbolje rezultate u borbi protiv celulita preporučuje se ovakav tretman redovito, a ne jednokratno.

Cupping terapija radi tako da se vakuum proizvede ispod čašice, što usisa kožu i tkivo u čašicu. Tako dolazi do poboljšanja u prokrvljenosti tog djela tkiva. Masaža stimulira krvni sistem, dakle, cirkulaciju krvi i tjelesnih tekućina, a oslobađa od toksina i blokada u tijelu. Kao rezultat javlja se naglo smanjenje tjelesnih masnoća. Masaža uz korištenje čašica ima posebnu snagu u anticelulitnim tretmanima.

 

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

Svako tijelo je drugačije i ne postoji univerzalni recept, ali uglavnom se već nakon 4-5 tretmana znatno osjeti razlika i pod prstima i vizualno, uz učestalo mokrenje, bolji san, općenitu poletnost.

Cupping masaža trbuha i nogu traje oko 45 minuta. Tretmane bi trebalo izvoditi u serijama, 10-12 tretmana. Između uzastopnih tretmana razmak ne bi smio biti više od 3 dana, ali tkivu svakako treba vrijeme da se obnoviti. Nakon svakog tretmana osjećate se lakše i poletno.

 

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu anticelulitne cupping masaže trbuha i nogu i pružite svome tijelu ono najbolje u novootvorenom salonu Macerat!

 

Macerat, obrt za usluge

Draškovićeva ulica 11, 1. kat,
Zagreb, Hrvatska

www.macerat.hr

Dodatno predlažemo i...