Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Advent u Salzburgu i dvorcu Hellbrunn - jednodnevni izlet i autobusni prijevoz za 259 kn!

Doživite božićnu bajku na jednom od najstarijih sajmova u Europi uz posjet šarmantnom dvorcu Hellbrunn

  • Super cijena
  • 39 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

22.12.2018    1

  • Božićni sajam u Salzburgu je jedan od najstarijih u Europi
  • Licencirani turistički pratitelj
  • Ograničen broj mjesta

Čarobni advent u Salzburgu

Prepustite se adventskoj čaroliji u Salzburgu - miris kuhanog vina, prženih badema i zašećerenih jabuka, snijegom pokriveni krovovi, tradicionalni kolačići i ručno izrađeni ukrasi.
 
Božićni sajam u Salzburgu je jedan od najstarijih u Europi. Nekoć je bio poznat pod nazivom sajam Sv.Nikole ili Nikolaimarkt, a danas se koristi naziv Christkindlmarkt. Upravo taj nalazi se na trgovima oko katedrale – Domplatzu i Rezidenzplatzu, ali preporučamo da posjetite i božićni sajam kod prekrasnog dvorca Mirabell! 
 
U dvorištu dvorca Hellbrunn održava se vjerojatno najšarmantniji božićni sajam u Salzburgu. Posebna atrakcija je adventski kalendar napravljen od 24 prozora na zgradi dvorca, na kojemu se svakodnevno, kako se približava Božić, otkrivaju novi datumi. 
 
PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru SALZBURGA.
 
Salzburg je glavni grad istoimene austrijske pokrajine te jedan od najlješih baroknih gradova u ovom dijelu Europe. Razgled povijesnog središta grada: MOZART PLATZ – REZIDENTZ PLATZ – KATEDRALA – NADBISKUPSKE REZIDENCIJE – FRANJEVAČKA CRKVA – STARO GROBLJE – FESTIVALSKA
PALAČA – MOZARTOVA KUĆA...
 
Slobodno vrijeme za upijanje čari božićnog sajma, kuhano vino, kupovinu suvenira,
kušanje originalnih Mozart kugli u čokoladarnici Fürst.... Božićni sajam u Salzburgu je jedan od najstarijih u Europi. Nekoć je bio poznat pod nazivom sajam Sv.Nikole ili Nikolaimarkt, a danas se koristi naziv Christkindlmarkt. Upravo taj nalazi se na trgovima oko katedrale – Domplatzu i Rezidenzplatzu, ali preporučamo da posjetite i božićni sajam kod prekrasnog dvorca Mirabell!
 
U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska do dvorca Hellbrunn. U dvorištu dvorca Hellbrunn održava se vjerojatno najšarmantniji božićni sajam u Salzburgu. Posebna atrakcija je adventski kalendar napravljen od 24 prozora na zgradi dvorca, na kojemu se svakodnevno, kako se približava Božić, otkrivaju novi datumi. Slobodno
vrijeme za uživanje u božićnom ozračju, kupovinu božićnih suvenira, kuhanom vinu, šetnju do paviljona poznatog iz filma „Moje pjesme, moji snovi“...
 
Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. Sa kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.
 
Ponuda uključuje:
✓ prijevoz autobusom turističke kategorije
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ posjet Salzburgu
✓ jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije
✓ troškove organizacije
 
Aranžman ne uključuje:
✓ kotizaciju za ulaz na božićni sajam dvorca Hellbrunn – 5 eura po osobi, u zamjenu za plaćenu kotizaciju dobije se kupon u vrijednosti od 3 eura za
✓ kuhano vino, punč ili dječji punč
✓ troškove organizacije
✓  sve što nije navedeno pod „Aranžman uključuje“
 
Organizator ovog putovanje je putnička agencija Putnička agencija Autoturist - Park (ID kod: HR-AB-01-080015747) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Autoturist-Park d.o.o.

Junija Palmotića 3,
Zagreb, HR-AB-01-080015747, Hrvatska

www.autoturist.com.hr

Dodatno predlažemo i...