Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Adrenalinski vikend na otoku Lošinju! Vikend tečaj penjanja po umjetnoj stijeni u trajanju od 2 dana po 2 sata!

Naučite se penjati po umjetnoj stijeni uz stručnog instruktora i dobro se zabavite

  • Super cijena
  • 300 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Sportsko penjanje je disciplina koja se razvila iz alpinizma, gdje je za razliku od alpinizma smisao svladavanje penjačkih smjerova 'slobodnom tehnikom
  • Zabavna i dinamična aktivnost
  • Sportskim penjanjem trenirate i razvijate cijelo tijelo

Uživajte u aktivnom vikendu na otoku zdravlja i vitalnosti!

Naučite se penjati po umjetnoj stijeni na otoku Lošinju, uživajući na svježem morskom zraku u predivnom mjestu Veli Lošinj. Uz stručnog instruktora penjanja i predivan pogled koji seže sve do Velebita, zašto ne bi ste iskusili i penjanje te proveli adrenalinski vikend na otoku Lošinju?
 
Dođite na Lošinj i obnovite svoju energiju! Doživite ljepote otoka planinareći ili u vožnji biciklom s dragom osobom. Posjetite i muzej Apoksiomena koji veliča jednu od najljepših antičkih skulptura.
 
Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku.
 
 

 
Sportsko penjanje je disciplina koja se razvila iz alpinizma, gdje je za razliku od alpinizma smisao svladavanje penjačkih smjerova 'slobodnom tehnikom'. Djeca se od najranije dobi penju gdje god stignu, tako da se praktički mogu penjati i prije nego prohodaju. I dok god su tijela sposobna za fizičku aktivnost možemo se baviti sportskim penjanjem.
 
Mnoge dobrobiti sportskog penjanja, kao i sama priroda aktivnosti koja je zabavna i dinamična, dovodi do sve većeg rekreativnog bavljenja sportskim penjanjem koje se nameće kao sve popularnija alternativa klasičnim tjelovježbama.
 
Sportskim penjanjem trenirate i razvijate cijelo tijelo. Ne samo da povećava snagu (i to dinamičku snagu mišića), izdržljivost, fleksibilnost, masu i tonus mišića, već je i aerobna aktivnost koja izuzetno pridonosi kardiovaskularnom zdravlju, i smanjenju i održavanju idealne težine (trošenje i preko 500 kalorija na sat). 
 
Zbog svoje specifičnosti, kontinuiranim bavljenjem sportskim penjanjem razvijate koncentraciju, fokus (mentalni i fizički), samokontrolu, sposobnost odlučivanja, samopouzdanje, ravnotežu, koordinaciju. To je izazovna i ne tako laka aktivnost. Ali nebrojeno puta se osjećamo nagrađenima, ispunjenima nakon što ispenjemo smjer do kraja, ili svladamo neki izazovan detalj.
 
Saznajte još više o ljepotama Lošinja koje možete posjetite dok ste na tečaju penjanje te pročitajte zašto posjetiti Veli Lošinj i pronađite ideje kako provesti dan na otoku.

Val putnička agencija

Zad Bone 16,
Veli Lošinj, Hrvatska

www.val-losinj.hr

Dodatno predlažemo i...