Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

7 tretmana za razbijanje celulita u kombinaciji sa maderoterapijom!

Utegnuto tijelo bez nepotrebnih dijeta s čak 89% popusta

  • Vrijednost4,500 kn
  • Popust89%
  • Ušteda4001 kn
 • 499 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Rezultati su brzo vidljivi
 • Maderoterapija se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima
 • Preporučuje svima koji žele osloboditi celulita na nogama i bedrima

Madroterapija kao nov način da konačno uništite celulit!

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!

Anticelulitna masaža valjcima, preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, puno lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku primjeniti jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže! O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunog sustava!

Radiofrekvencija je tretman za reduciranje celulita koji jamči vidljive rezultate u znatno kraćem vremenskom razdoblju od ostalih tretmana! Tretman je ugodan i efikasan i daje dugotrajne rezultate.

Djeluje na principu RF energije, stvarajući kontrolirano i lokalizirano magnetsko polje, simultano grijući površinske i dubinske slojeve kože. Time se regenerira kolagen u koži i postiže sjajan rezultat.

Radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnog tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica, a vidljivi celulit se naočigled smanjuje. Nakon tretmana i otpuštanja masnoće, masna se stanica smanjuje u volumenu, vraćajući kožu gotovo u početno stanje, dajući željeni estetski učinak. Tretmani poboljšavaju cirkulaciju krvi te pomažu kod smanjenja tekućine čime se poboljšava elastičnost kože i eliminacija masnih naslaga.

Naziva se još i nekirurškim body liftingom budući su tretmani vrlo učinkoviti te vizualno efikasni.

Limfna drenaža je tretman kojim se uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava. Na taj način, limfna drenaže pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma, čime se razgrađuje i celulit!

 

Kozmetički salon Sonja

Gajnice 14,
Zagreb, Hrvatska

www.tinyurl.com/3ksqbuw

Dodatno predlažemo i...