Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

6 tretmana kavitacije i lipolasera!

Izgubite suvišne centimetre tamo gdje Vam najviše smetaju i zategnite kožu! Efektno, sigurno, ugodno

  • Vrijednost1,200 kn
  • Popust75%
  • Ušteda900 kn
 • 300 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 33

 • Gubitak centimetara na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama
 • Ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju
 • Laserski sistem je prvi neinvazivni tretman oblikovanja i uklanjanja masnoće
 • Terapija laserom dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u stanicama

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Napredna tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih 2 aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.
 
 
Tretmanom koncentracija lokaliziranih masnih naslaga prije svega na trbuhu, kukovima, stražnjici i bedrama, kao i celulitom zahvaćenih dijelova tijela postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati.  
 
Kako funkcionira neinvazivni Lipo laser? Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom “hladnom” laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim stanicama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne stanice postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste stanicu i akumuliraju se u međustaničnom prostoru. Stanične membrane se ne oštećuju i poslije 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između prostora stanica tijelo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem. Tretmani lipolaserom i tretmani kavitacije su jednostavni i bezbolni.

Uništimo celulit!

Laser centar TRINITY Rijeka

Adamićeva ulica 24,
Rijeka, Hrvatska

alexawwa.wix.com/trinity

Dodatno predlažemo i...