Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 tretmana maderoterapije - učinkovit način otklanjanja celulita te oblikovanja tijela!

Riješite se narančine kore najefikasnijom i HIT metodom u salonu Mateja

  • Vrijednost750 kn
  • Popust47%
  • Ušteda350 kn
 • 400 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Savršen izbor za borbu protiv celulita
 • Trajanje svake masaže 30 minuta
 • Profesionalna i stručna masaža

Naučili smo što je celulit i kako nastaje, a sada je vrijeme da se obračunamo sa njim i naučimo kako ga se riješiti!

 
Celulit koji nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog unosa vode, nedovoljnog kretanja i stresa
 
Osim klasične ručne anticelulitne masaže koja je prije svega usmjerena na razbijanje masnih nakupina, u pomoć nam stižu i valjci različitih tekstura koji se od davnina koriste za oblikovanje tijela. Ovu vrstu masaže nazivamo maderoterapija. Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam- višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit.
 
Popularno nazvana ‘masaža oklagijama’ preporuča se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima. Kombiniranjem klasične ručne anticelulitne masaže i maderoterapije postižu se mnogo brže bolji rezultati. O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra funkcija limfe, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava! Pitanje koje se nameće samo od sebe kada vidite bodljikave valjke jest – boli li ova vrsta masaže? Ono što je sigurno da svako mehaničko tretiranje celulita gotovo uvijek boli prvih nekoliko tretmana, ali to nije ništa što je nemoguće za izdržati. Samim tim što ćete primijetiti da vam iz tretmana u tretman sve više godi ova masaža najbolji je znak da se u organizmu nešto mijenja . Preporuka je dolaziti u nizu od 10 tretmana svaki ili svaki drugi dan za najbolji rezultat.
 
 
 
 
Anticelulita masaža valjcima usmjerena je na razbijanje strukture nakupina masnih stanica koje formiraju celulit, a ubrzani limfni sustav dijelove razgrađene  masnoće vremenom izbacuje iz organizma putem mokraće. Ne postoje kontraindikacije i nuspojave ove masaže, a većina koja je isprobala ovu tehniku kažu da je mnogo ugodnija od ručne anticelulitne masaže.
 
Maderoterapija je zaista tretman za sve i svakoga, jedino se ne preporučuje osobama sa proširenim venama i kod kožnih oboljenja. Poslije tretmana potrebno je unositi dovoljno tekućine.
 
 

Kozmetički salon Mateja

Ilica 290,
Zagreb, Hrvatska

www.salon-mateja.hr

Dodatno predlažemo i...