Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 ili 10 tretmana maderoterapije NOVOM master tehnikom, riješite se celulita uz ovaj apsolutni HIT tretman!

Dvostruko brže eliminirajte celulit i riješite se masnih naslaga

  • Vrijednost1,000 kn
  • Popust50%
  • Ušteda500 kn
 • 500 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 4

 • Maderoterapija se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima
 • 1 tretman obuhvaća noge i stražnjicu ili trbuh i leđa
 • Tretmani traju po 40 minuta

PRVI i JEDINI centar za Maderoterpiju u Zagrebu educiran od strane Milice Grgic poznatije kao Mica Oklagijica! Njen rad je nadaleko poznat kao jedan od najboljih metoda rada oklagijama kao i najbrzih rezultata. 

 A mi kada učimo, učimo od najboljih!

Maderoterapija je masažna tehnika posebno oblikovanim drvenim valjcima kojom se stimulira rad limfnog sustava te potiče cirkulacija i stvaranje kolagena. Korištenjem različito oblikovanih valjaka, u seriji ponavljajućih pokreta, intenzivno se utječe redukciju celulita, i masnih naslaga te eliminaciju toksina i viška tekućine iz organizma. Ova tehnika izrazito učinkovito eliminira tvrdokorni celulit, podiže tonus i elastičnost kože, a korisna je i kod bolova u leđima i nogama te se preporučuje kao metoda limfne drenaže.
 
Učinci maderoterapije:
 ✔ stimulacija limfnog sustava
✔ eliminacija toksina
✔ ubrzanje metabolizma
✔ razbijanje celulita
✔ sagorijevanje masti
✔ tonus i zatezanje kože
✔ redukcija obujma
 
Preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anti-celulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapija, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu rezultati mnogo lakše i brže. Terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje metode, kažu da je očekivani učinak masaže valjcima, višestruko efikasniji i ugodniji za klijenta od uobičajene anticelulitne masaže! 
 
Maderoterapiju se preporučuje provoditi svaki drugi dan, no nakon nekoliko početnih tretmana, može se raditi i svaki dan, prema želji klijenta. Tretman traje 40 minuta, a tretirati se može noge ili trbuh. Nakon nekoliko masaža već se primjećuju rezultati, no za dugotrajnije i bolje rezultate potrebno je odraditi 2-3 serije po 10 tretmana. Maderoterapija se ne preporučuje trudnicama i dojiljama te osobama koje imaju izražene vene i kapilare. Osjetljivost na bol je moguća tijekom prvih nekoliko tretmana. 

Salon ljepote i centar za Maderotepiju Goga Nails & Toma Beauty

Tratina 2b,
Zagreb, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...