Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

40 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela samo 799kn!

Kavitacija, limfna drenaža, radiofrekvencija, anticelulitna masaža, vakuum, termodeka i body wrapping u studiju Glitter&Glam

  • Vrijednost4,250 kn
  • Popust81%
  • Ušteda3451 kn
 • 799 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 20

 • Kavitacija je nekirurška liposukcija
 • Svakim tretmanom gubite centimetre
 • Brzo, sigurno i učinkovito razbija masne naslage i celulit
 • Poboljšava se cirkulacija i ubrzava detoksikacija organizma

Malo ste se zaokružili? Ljepotu tijela ugrožava vam celulit?
 
Kažu da je višak kilograma lako je nakupiti, ali teško izgubiti. Ipak, ne mora biti tako. Postoje metode kojima se i taj problem može riješiti kvalitetno i brzo. Uvjerite se u to uz tretmane kavitacije, limfne drenaže i radiofrekvencije u studiju Glitter&Glam! 
 
Kavitacija brzo, sigurno i učinkovito oblikuje tijelo, razbijanjem masnih naslaga i celulita, metodom nisko frekventnih ultrazvučnih valova. Poznata je i kao nekirurška liposukcija. U većini slučajeva se opseg tretiranog dijela tijela smanji od 2 do 6 cm već nakon prve terapije. Svakom sljedećom terapijom može se riješiti još nekoliko dodatnih centimetra. Rezultati su varijabilni od slučaja do slučaja ovisno o građi tkiva, dijelu tijela, starosti, metabolizmu, pojedinim lijekovima i hormonskim promjenama. Uz kavitaciju je uvijek uputno raditi i limfnu drenažu koja pomaže tijelu da otkloni toksične i štetne tvari iz organizma te da se riješi viška vode.
 
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.
 
Radiofrekvencija je popularna na tržištu jer se pokazala kao jedna od najučinkovitijih metoda koje u kraćem roku pomažu kod uklanjanja celulita i masnih naslaga. Radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica, a vidljivi celulit naočigled se smanjuje.  
 
Anticelulitna masaža je vrlo učinkovita kod smanjenja celulita te povećanja čvrstoće i sjaja kože. Ona poboljšava cirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime se razgrađuje celulit. Rezultati, naravno, neće stići preko noći, ali kada se postignu zadovoljavajući rezultati, oni će najdulje trajati. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio.
 
Termo deka je tretman za mršavljenje kojim se pomoću topline zagrijava tijelo i potiče znojenje. Tako se stvara učinak saune. Posljedično, toksini izlaze iz tijela prirodnim putem i tope se suvišni kilogrami. 
 
Body wrapping je tretman tijekom kojeg se na tijelo klijentice nanose preparati, a tijelo zamata u foliju. Provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože!
 

Debelo dobra ponuda za mršavljenje!

Glitter&Glam

Ulica Vjekoslava Heinzela 3,
Zagreb, Hrvatska

www.glitter-glam.com.hr

Dodatno predlažemo i...