Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

KRIOLIPOLIZA I VAKUM VREĆA za brzo skidanje obujma i redukciju celulita!

Riješite se tvrdokornih masnih naslaga i celulita, te zategnite kožu u samo 2 dolazaka!

  • Vrijednost3,500 kn
  • Popust84%
  • Ušteda2950 kn
 • 550 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 15

 • 2 vakuumske vreće (smanjenje obujma minimalno 6,5 cm nakon tretmana)
 • Mršavljenje pod stručnim vodstvom
 • Maksimalni i dugotrajni rezultati

Tajna Ljepote 

U centru grada smjestio se salon za mršavljenje i oblikovanje tijela ”Tajna ljepote” prilagođen potrebama moderne žene. Uz ugodnu i toplu atmosferu salon je zamišljen kao mala oaza za relaksaciju gdje se možete opustiti od svakodnevnih obaveza i napornog tempa života.

Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz vodstvo stručnog osoblja, svaka žena može postići vitku liniju bez ugrožavanja zdravlja. Otkrijte Tajnu ljepote, otkrijte kako mršaviti zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu i osjećajte se zadovoljno.

Vakum vreća:

CJELOKUPNI TRETMAN traje 60 minuta, a postupak je slijedeći:
✓ mjerenje tjelesne težine klijentice (upisuje se u karton)
✓ mjerenje obujma trbuha (gornji i donji), bokova, nogu, koljena i listova te obilježavanje kemijskom ili flomasterom (upisuje se u karton)
✓ kružnim pokretnima nanosimo kremu od periferije ka središnjem djelu tijela
✓ nakon toga tijelo se stavlja u posebnu vreću
✓ sa jedne strane se stavlja sigurnosna čičak-traka (ispod grudi) a sa druge strane (ispod stopala) sigurnosna vezica kako bi se blokirao dotok zraka između vreće i tijela
✓ aparatom se izvlači preostali zrak čime se postiže efekt vakuuma
✓ vakuum sa preparatom djeluje 45 minuta
✓ nakon tog perioda skida se vreća te se na tijelo nanosi ulje i radi lagana limfna drenaža
✓ ponavljamo mjerenje obujma po istim obilježenim mjestima s početka tretmana te ih upisujemo u karton i uspoređujemo s vrijednostima s početka tretmana

Tretman daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti i klijenti/ce koji imaju problem proširenih vena i ispucanih kapilara.

2D KRIOLIPOLIZA 

2D VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA vrlo je učinkovita jer ima čak dva nastavka kojima se istovremeno u pola sata tretiraju dva područja po želji te se na taj način u svakom tretmanu gubi do25% manog tkiva.

Nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Prvenstveno se primjenjuje tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate . Za one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga  ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice kriolipoliza je zasigurno pravo rješenje. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa.

TEHNOLOGIJA

Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (5 kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na 5°C do -10°C . Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre. Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena.

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, no najvidljiviji će biti nakon 4 – 6 tjedana, i postepeno sve bolji i bolji u slijedeća 3 mjeseca.

NAŠA PREPORUKA: 3 – 5 tretmana kako bi se s tretiranog područja uklonilo masno tkivo zauvijek. Razmak između tretmana je mjesec dana.

Tajna Ljepote - Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje

Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada),
Zagreb, Hrvatska

www.tajnaljepote.hr

Dodatno predlažemo i...