Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

92% popusta na 16 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela! Radiofrekvencije, presoterapije, elektrostimulacije i lipo laser!

Uvjerite se u učinkovitost kombinacije ovih 16 tretmana u Kozmetičkom studiju Ana-Marija!

  • Vrijednost5,200 kn
  • Popust92%
  • Ušteda4765 kn
 • 435 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Paket od 16 tretmana mršavljenja, oblikovanja tijela i eliminacije celulita
 • Učinci liposukcije bez boli i neželjenih popratnih pojava, lifting efekt
 • Pasivno vježbanje i limfna drenaža
 • Lipo laser - ugodan tretman otapanja masnog tkiva i celulita, rezultati vidljivi odmah!

 

Vrijeme je za objavu rata masnim naslagama, celulitu i opuštenoj koži!

Iz kozmetičkog studija Ana-Marija vam u današnjoj ponudi uz nevjerojatan popust od 92% donose:

√ 4 tretmana radiofrekvencije, svaki u trajanju 20 minuta
√ 4 tretmana presoterapije, svaki u trajanju 30 minuta
√ 4 tretmana elektrostimulacije, svaki u trajanju 30 minuta
√ 4 tretmana lipo laserom, svaki u trajanju 20 minuta

Radiofrekvencija je aparativna metoda reduciranja masnih naslaga koja potiče stvaranje kolagena i elastina i time dovodi do zatezanja kože (lifting efekt).

Ovom revolucionarnom metodom smanjivanja celulita i obujma tijela ubrzava metabolizam, poboljšava se elastičnost i glatkoća kože, te se uklanjaju masne naslage.
Jedna je od najboljih nekirurških metoda kojom se zateže opuštena koža. Postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i boli.

Izvodi se tako da se, nakon nanošenja preparata na tijelo i namještanja aparata na jačinu prilagođenu potrebama klijenta, sondom laganim kružnim pokretima prelazi po površini kože tretiranog dijela tijela. Svaka vibracija radiofrekvencije razbija membrane masnih stanica, čiji se raspadni produkti izbacuju u cirkulaciju, te putem limfe i limfnog sustava izlučuju iz organizma, a oslobođena energija ponovno se iskorištava u metaboličkim procesima.Tretman traje 20 minuta.

Presoterapija je vrsta masaže zračnim pritiskom koja služi za limfnu drenažu, odnosno potiicanje izlučivanja otpadnih tvari i masnoća iz organizma.

Elektrostimulacija je tretman kojim niskofrekventna impulsna struja potiče mišiće na stezanje (pasivno vježbanje), što dovodi do raspadanja masnih stanica. Elektrostimulacija je odlična nadopuna ostalim tretmanima mršavljenja jer se njome zateže koža i učvrščuju mišići, te je svojevrsna zamjena za klasično vježbanje.

Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji "hladni" lipo laser u samo 1 tretmanu "stanjit" će Vas do 2,5 cm u obujmu i vidljivo smanjiti celulit.

Lipo laser je laser niskog intenziteta koji ne proizvodi toplinu na koži (zato naziv "hladni" laser) zahvaljujući čemu je ovo ne samo bezbolna i neinvazivna, nego čak i ugodna metoda mršavljenja i rješavanja celulita! Djelovanjem Lipo lasera masti iz stanica se rastapaju i tijelo ih prirodnim putem kroz limfni i digestivni sustav izbacuje, a djelovanje laserske zrake stimulira i stvaranje kolagena i elastina te je zato prilagodba kože novom obujmu još brža.

Najveća prednost tretmana lipo laserom je što se na ovaj način otapa masno tkivo ispod same kože, za razliku od standardne liposukcije ili kavitacije, što je posebno značajno u slučajevima tvrdokornog celulita. Tretman traje 20 minuta.

 

 

Ne propustite priliku za brzo i bezbolno mršavljenje!

Studio Ana-Marija

Drage Gervaisa 22,
10 000 Zagreb, Hrvatska

Telefon:01/ 3893 037

lara.maria.ana@gmail.com
www.anamarijastudio.hr

Dodatno predlažemo i...