Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4 mezoterapije lica - zatezanje opuštene kože, smanjenje mrlja i obnova kolagena uz učinak trajanja i do 6 mjeseci!

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože

  • Vrijednost2,400 kn
  • Popust33%
  • Ušteda800 kn
 • 1600 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 5

 • Trajanje učinka tretmana je do 6 mjeseci
 • Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj
 • U Poliklinici LabPlus radi se s renomiranim proizvođačem K-Surgery koji nudi paletu proizvoda za kozmetologe i estetsku medicinu

 Mezoterapija lica 

 
Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.
 
Ovaj tretman se radi na način da se koža izrazito tankim iglicama bocka da bi se određeni preparat ili koktel preparata poput vitamina, antioksidansa, hijalurona, elastina i nekih kemijski aktivnih tvari unijeli u dublje slojeve kože i na taj način premostilo epidermalnu barijeru. Ta barijera je ''krivac'' što preparati uneseni direktno u dublje slojeve kože brže i bolje djeluju od onih nanesenih površnije ili pak na samu površinu kože (kreme, serumi, maske). Razlika u mezoterapiji koju provodi kozmetičar i liječnik je upravo u dubini na kojoj se aplicira aktivni sastojak. Kozmetičar to radi do maksimalnih 2 mm, dok liječnik smije postići dubinu i do 4 mm. 
 
U Poliklinici LabPlus radi se s renomiranim proizvođačem K-Surgery koji nudi paletu proizvoda za kozmetologe i estetsku medicinu. Liječnik u dogovoru s pacijentom napravi plan terapije i odabir odgovarajućeg biorevitalizirajućeg preparata ili koktela preparata te ako se radi o problematičnoj ili starijoj koži, preporuči i kombinaciju tretmana s kemijskim pilingom, PRP-om ili hijaluronskim filerima. Mezoterapija se preporuča svakoj osobi koja je navršila kasne 20-e jer revitalizira, hidratizira, osvježava kožu, potiče dermis na proizvodnju elastina i kolagena te određeni preparati čak rade lifting i zatezanje opuštene kože, te izbljeđuju hiperpigmentacije i melazme.
 
Za razliku od filera i botoksa gdje je najčešće dovoljan samo jedan tretman, kod mezoterapije je jako bitno napraviti kuru od 3-4 tretmana svakih 7-10 dana za postizanje konačnog i dugotrajnog efekta. Zamka za pacijente je najčešće vidljiv efekt već i nakon prvog tretmana pa ugodno iznenađeni misle da je to to i ne vrate se nakon tjedan dana. 
 
Međutim, efekt nestane za nekih 2 tjedna ukoliko se ne uradi cijela kura. Nakon cijele kure učinak je vidljiv u prosjeku 6 mjeseci, a održavanje je individualno i ovisi o stanju kože i njenoj starosti. Nakon tretmana mogu se pojaviti mali podljevi ili lagano crvenilo koje brzo prolazi, a vrlo rijetko može se pojaviti alergija.
 
Mjere opreza su, ukoliko se odlučite za mezoterapiju, svakako da razmislite o stručnosti osobe koja ju provodi, a dakako i o pouzdanosti preparata koji se koriste. Može zvučati kao pretjerivanje, ali postoji poplava neprovjerenih i lažnih preparata koji kruže crnim tržištem po jako primamljivim cijenama, a nestručnim i neiskusnim rukovanjem može u najmanju ruku izostati očekivani efekt, a da ne govorimo o infekcijama na mjestu aplikacije i drugim komplikacijama.
 
Povjerenje poklonite dugogodišnjem iskustvu dr. Snježani Komadina, najdoktoru 2016, 2017. i 2018.
 

Poliklinika LabPlus

Prijepoljska 19b,
Zagreb, Hrvatska

www.poliklinika-labplus.hr

Dodatno predlažemo i...