Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4 mezoterapije lica - zatezanje opuštene kože, smanjenje mrlja i obnova kolagena uz učinak trajanja i do 6 mjeseci!

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože

  • Vrijednost2,400 kn
  • Popust33%
  • Ušteda800 kn
 • 1600 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Trajanje učinka tretmana je do 6 mjeseci
 • Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj
 • U Poliklinici LabPlus radi se s renomiranim proizvođačem K-Surgery koji nudi paletu proizvoda za kozmetologe i estetsku medicinu

 Mezoterapija lica 

 
Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.
 
Ovaj tretman se radi na način da se koža izrazito tankim iglicama bocka da bi se određeni preparat ili koktel preparata poput vitamina, antioksidansa, hijalurona, elastina i nekih kemijski aktivnih tvari unijeli u dublje slojeve kože i na taj način premostilo epidermalnu barijeru. Ta barijera je ''krivac'' što preparati uneseni direktno u dublje slojeve kože brže i bolje djeluju od onih nanesenih površnije ili pak na samu površinu kože (kreme, serumi, maske). Razlika u mezoterapiji koju provodi kozmetičar i liječnik je upravo u dubini na kojoj se aplicira aktivni sastojak. Kozmetičar to radi do maksimalnih 2 mm, dok liječnik smije postići dubinu i do 4 mm. 
 
U Poliklinici LabPlus radi se s renomiranim proizvođačem K-Surgery koji nudi paletu proizvoda za kozmetologe i estetsku medicinu. Liječnik u dogovoru s pacijentom napravi plan terapije i odabir odgovarajućeg biorevitalizirajućeg preparata ili koktela preparata te ako se radi o problematičnoj ili starijoj koži, preporuči i kombinaciju tretmana s kemijskim pilingom, PRP-om ili hijaluronskim filerima. Mezoterapija se preporuča svakoj osobi koja je navršila kasne 20-e jer revitalizira, hidratizira, osvježava kožu, potiče dermis na proizvodnju elastina i kolagena te određeni preparati čak rade lifting i zatezanje opuštene kože, te izbljeđuju hiperpigmentacije i melazme.
 
Za razliku od filera i botoksa gdje je najčešće dovoljan samo jedan tretman, kod mezoterapije je jako bitno napraviti kuru od 3-4 tretmana svakih 7-10 dana za postizanje konačnog i dugotrajnog efekta. Zamka za pacijente je najčešće vidljiv efekt već i nakon prvog tretmana pa ugodno iznenađeni misle da je to to i ne vrate se nakon tjedan dana. 
 
Međutim, efekt nestane za nekih 2 tjedna ukoliko se ne uradi cijela kura. Nakon cijele kure učinak je vidljiv u prosjeku 6 mjeseci, a održavanje je individualno i ovisi o stanju kože i njenoj starosti. Nakon tretmana mogu se pojaviti mali podljevi ili lagano crvenilo koje brzo prolazi, a vrlo rijetko može se pojaviti alergija.
 
Mjere opreza su, ukoliko se odlučite za mezoterapiju, svakako da razmislite o stručnosti osobe koja ju provodi, a dakako i o pouzdanosti preparata koji se koriste. Može zvučati kao pretjerivanje, ali postoji poplava neprovjerenih i lažnih preparata koji kruže crnim tržištem po jako primamljivim cijenama, a nestručnim i neiskusnim rukovanjem može u najmanju ruku izostati očekivani efekt, a da ne govorimo o infekcijama na mjestu aplikacije i drugim komplikacijama.
 
Povjerenje poklonite dugogodišnjem iskustvu dr. Snježani Komadina, najdoktoru 2016, 2017. i 2018.
 

Poliklinika LabPlus

Prijepoljska 19b,
Zagreb, Hrvatska

www.poliklinika-labplus.hr

Dodatno predlažemo i...