Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

9 tretmana za mršavljenje, detoksikaciju i eliminaciju celulita + analiza sastava tijela!

Postignite željeni izgled tijela uz 3 ručne anticelulitne masaže, 3 termodeke ili limfne drenaže i 3 body wrappinga

  • Vrijednost1,050 kn
  • Popust62%
  • Ušteda651 kn
 • 399 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • 9 sjajnih tretmana detoksikacije, smanjenja obujma, celulita i strija
 • Stručna i profesionalna usluga
 • Moguća nadoplata za anticelulitnu masažu i body wrapping ruku (50 kn) 

Rijetki su oni koji ne vode bitku s celulitom, al uz malu pomoć ni Vi više nećete imati problem sa tim! Anticelulitna masaža je najučinkovitiji način eliminacije celulita

Požurite prema Središću, u BB4U i otkrijte super učinkovit paket tretmana za mršavljenje, detoksikaciju i eliminaciju celulita, koji uključuje:

✓ 3 anticelulitne masaže nogu i stražnjice u trajanju 30 minuta po tretmanu
✓ 3 body wrapping-a (noge i stražnjica) u trajanju 20 minuta po tretmanu
✓ 3 termo deke (trup i udovi) u trajanju 20 minuta po tretmanu ili 3 tretmana limfne drenaže u trajanju 20 minuta po tretmanu *

* ovisno o indikacijama koristit će se termodeka ili limfna drenaža, stručne djelatnice salona odabrat će primjereniji tretman


Masažni pokreti vrlo su specifični i dosta se razlikuju od klasičnih. Obrađuju se sve zone nogu (prednja i stražnja strana natkoljenice, unutarnja i vanjska strana bedra, potkoljenice te stražnjica).

Ovom masažom djelujemo dubinski i na masno i na vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa.
Kod anticelulitne masaže se koriste razni pokreti (glađenje, gnječenje, trljanje) uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe, a masira se onoliko čvrsto koliko to dozvoljava tkivo klijenta

Ovim tretmanom se na kritičnim zonama pospješuje cirkulacija i izmjena tvari, što za posljedicu ima uklanjanje štetnih tvari i masnih stanica iz tijela. Koža postaje čvršća, te dobiva na glatkoći i nježnosti. U kombinaciji s body wrappingom, anticelulitna masaža će još bolje pokazati svoju učinkovitost. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije.

Body wrapping je metoda umatanja tijela u specijalnu foliju uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Ovim tretmanom ubrzava se izmjena tvari i potiče detoksikacija organizma, odnosno potiče mršavljenje.
Provjereno je djelotvoran u smanjivanju potkožnih masnih jastučića i opsega tijela jer ubrzava cirkulaciju, izmjenu tvari i eliminaciju toksina iz organizma.
Istodobno potiče sintezu kolagena i elastina te tako eliminira celulit i pojavu strija.
Već nakon prvog tretmana vidljivo poboljšava izgled kože koja izgleda obnovljeno i lijepo.

Termodeka radi na bazi zagrijavanja, odnosno infracrvenom zračenju koje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Temperatura dostiže 30 do 60 stupnjeva. Ova dokazano sigurna metoda detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukcije celulita i masnih naslaga pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Termodeka, osim efekata detoksikacije i ubrzavanja metabolizma, balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te uklanja bol i upale.
Termo deka ima dobre učinke i na smanjenje upala i edema, sterilizaciju, zacjeljivanje i gubitak tjelesne težine.

Analiza sastava tijela daje udio potkožnog masnog tkiva u organizmu, unutarnjeg (visceralnog) masnog tkiva, vode, udio mišićnog i koštanog tkiva  te izračun bazalnog metabolizama (BMR).

Iznimno je bitna kod mršavljenja jer omjerima indeksa izmjerenih vrijednosti konzistentno prati rezultate usvojenog režima prehrane, tretmana mršavljenja i redovne tjelesne aktivnosti.

Bazira se na multisenzornoj BIA tehnologiji na način da se pomoću stajnih elektroda od nehrđajućeg čelika šalju slabi i sigurni električni signali kroz tijelo i mjeri otpor struje kojeg pruža masno tkivo.

Električni signal slobodno prolazi kroz mišiće, krv i vodu, ali masno tkivo mu pruža otpor jer sadrži vrlo malo vode. Točnost analize potvrđena je kliničkim ispitivanjima.

Vidimo se na preoblikovanju tijela u Središću!

BB4U

Brune Bušića 4,
Zagreb, Hrvatska

www.bb4u.com.hr

Dodatno predlažemo i...