Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

9 tretmana za mršavljenje, detoksikaciju i eliminaciju celulita + analiza sastava tijela!

Postignite željeni izgled tijela uz 3 ručne anticelulitne masaže, 3 termodeke ili limfne drenaže i 3 body wrappinga

  • Vrijednost1,050 kn
  • Popust62%
  • Ušteda651 kn
 • 399 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 6

 • 9 sjajnih tretmana detoksikacije, smanjenja obujma, celulita i strija
 • Stručna i profesionalna usluga
 • Moguća nadoplata za anticelulitnu masažu i body wrapping ruku (50 kn) 

Rijetki su oni koji ne vode bitku s celulitom, al uz malu pomoć ni Vi više nećete imati problem sa tim! Anticelulitna masaža je najučinkovitiji način eliminacije celulita

Požurite prema Središću, u BB4U i otkrijte super učinkovit paket tretmana za mršavljenje, detoksikaciju i eliminaciju celulita, koji uključuje:

✓ 3 anticelulitne masaže nogu i stražnjice u trajanju 30 minuta po tretmanu
✓ 3 body wrapping-a (noge i stražnjica) u trajanju 20 minuta po tretmanu
✓ 3 termo deke (trup i udovi) u trajanju 20 minuta po tretmanu ili 3 tretmana limfne drenaže u trajanju 20 minuta po tretmanu *

* ovisno o indikacijama koristit će se termodeka ili limfna drenaža, stručne djelatnice salona odabrat će primjereniji tretman


Masažni pokreti vrlo su specifični i dosta se razlikuju od klasičnih. Obrađuju se sve zone nogu (prednja i stražnja strana natkoljenice, unutarnja i vanjska strana bedra, potkoljenice te stražnjica).

Ovom masažom djelujemo dubinski i na masno i na vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa.
Kod anticelulitne masaže se koriste razni pokreti (glađenje, gnječenje, trljanje) uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe, a masira se onoliko čvrsto koliko to dozvoljava tkivo klijenta

Ovim tretmanom se na kritičnim zonama pospješuje cirkulacija i izmjena tvari, što za posljedicu ima uklanjanje štetnih tvari i masnih stanica iz tijela. Koža postaje čvršća, te dobiva na glatkoći i nježnosti. U kombinaciji s body wrappingom, anticelulitna masaža će još bolje pokazati svoju učinkovitost. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije.

Body wrapping je metoda umatanja tijela u specijalnu foliju uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Ovim tretmanom ubrzava se izmjena tvari i potiče detoksikacija organizma, odnosno potiče mršavljenje.
Provjereno je djelotvoran u smanjivanju potkožnih masnih jastučića i opsega tijela jer ubrzava cirkulaciju, izmjenu tvari i eliminaciju toksina iz organizma.
Istodobno potiče sintezu kolagena i elastina te tako eliminira celulit i pojavu strija.
Već nakon prvog tretmana vidljivo poboljšava izgled kože koja izgleda obnovljeno i lijepo.

Termodeka radi na bazi zagrijavanja, odnosno infracrvenom zračenju koje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Temperatura dostiže 30 do 60 stupnjeva. Ova dokazano sigurna metoda detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukcije celulita i masnih naslaga pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Termodeka, osim efekata detoksikacije i ubrzavanja metabolizma, balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te uklanja bol i upale.
Termo deka ima dobre učinke i na smanjenje upala i edema, sterilizaciju, zacjeljivanje i gubitak tjelesne težine.

Analiza sastava tijela daje udio potkožnog masnog tkiva u organizmu, unutarnjeg (visceralnog) masnog tkiva, vode, udio mišićnog i koštanog tkiva  te izračun bazalnog metabolizama (BMR).

Iznimno je bitna kod mršavljenja jer omjerima indeksa izmjerenih vrijednosti konzistentno prati rezultate usvojenog režima prehrane, tretmana mršavljenja i redovne tjelesne aktivnosti.

Bazira se na multisenzornoj BIA tehnologiji na način da se pomoću stajnih elektroda od nehrđajućeg čelika šalju slabi i sigurni električni signali kroz tijelo i mjeri otpor struje kojeg pruža masno tkivo.

Električni signal slobodno prolazi kroz mišiće, krv i vodu, ali masno tkivo mu pruža otpor jer sadrži vrlo malo vode. Točnost analize potvrđena je kliničkim ispitivanjima.

Vidimo se na preoblikovanju tijela u Središću!

BB4U

Brune Bušića 4,
Zagreb, Hrvatska

www.bb4u.com.hr

Dodatno predlažemo i...