Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

3D CryocoolSculpting - TRAJNO uklanjanje masnih stanica tehnologijom zamrzavanja!

18 tretmana mršavljenja criocooldkulpting (tretiramo 8 zona), shokwave, kavitacija, RF i limfna drenaža

  • Vrijednost8,900 kn
  • Popust78%
  • Ušteda6910 kn
 • 1990 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 6

 • Nakon samo 1 tretmana s tretiranog područja nestaje čak 27% masnih stanica
 • 3D CryocoolSculpting je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize
 • Bezbolna je alternativa liposukciji

Novi način mršavljenja uz jedan od vodećih tretmana na svijetu! 

 
3D CryocoolSculpting je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Bezbolna je alternativa liposukciji.
 
Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza, daje dugoročne rezultate koji problematična područja čine mnogo manje problematičnima. Uređaj ima tri aplikatora koji mogu raditi istovremeno na jednoj ili dvije različite regije koje se želi tretirati što ovisi o količini masnih stanica koje se žele reducirati. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. 
 
 
Kada se dogodi zamrzavanje masnih naslaga ili celulita, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što će rezultirati s do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području. Postoje dvije vrste masnih naslaga. Imamo potkožne, odnosno vanjske koje su okom vidljive i opipljive na tijelu. Lako nestaju uz redovite treninge i zdravu pravilnu prehranu. 
 
Druge su one štetnije masti koje se nalaze u organizmu i nisu vidljive. U njihovu se slučaju masti nakupljaju dublje ispod kože oko organa i veći je rizik od kardiovaskularnih bolesti. 3D CryocoolSculpting je vrlo siguran i učinkovit način za smanjenje viška masnoće bez potrebe za liposukcijom. Područja koja se mogu tretirati 3D CryocoolSculpting su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice ili podbradak.
 
Ultrazvučna kavitacija 
Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete izgubiti centimetre i smanjiti obujam u struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se uklanjaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijene masnoće se razlažu metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.
 
Limfna drenaža 
Ključni zadatak ovog tretmana je da limfu kroz vene vodi do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža djeluje blagotvorno na naš organizam obzirom da limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do naših stanica, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok.
 
Radiofrekvencija 
Riječ je o tretmanu baziranom na elektromagnetskim valovima koji proizvode toplinu. toplina dolazi iz unutrašnjosti, a kreće se od 41 do 44 °C. Uz to, radiofrekvencija također stimulira proizvodnju novog kolagena, vlakna elastina te hijaluronske kiseline; poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže kod smanjenja tekućine, čime se poboljšava elastičnost kože.
 
Shockwave tretman
To je terapija poboljšanja elasticiteta dubljih slojeva kože, razgradnje celulita i masnih stanica. Revolucionarni je pothvat u nekirurškim tretmanima kože, bezbolan i s izuzetnim rezultatima. Uspješno pomaže u poboljšanju elastičnosti kože, uklanjanju masnih naslaga, uklanjanju celulita i smanjenju vidljivosti strija.
 
Očekivani rezultati nakon 3 tretmana: 
✔ smanjenje obujma i do 6 cm 
✔ vidljivo zaglađena i zategnuta koža 
✔ značajno smanjenje vidljivog celulita  
✔ smanjuju se vidljive strije koje nastaju uslijed poroda ili mršavljenja 
✔ uklanja se masnoća čime je koža na dodir mekša i glađa 
 
Vidimo se!

Studio Nice

Barčev trg 6,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/Studio-NICE-589500867914484/

Dodatno predlažemo i...