Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

3 tretmana maderoterapije u kombinaciji sa termo dekom!

Sagorijeva masti, stimulira limfni sustav, ubrzava metabolizam i eliminira toksine iz tijela

  • Super cijena
  • 450 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 5

  • Maderoterapija se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima
  • Preporučuje svima koji žele osloboditi celulita na problematičnim mjestima

Maderoterapija – najučinkovitija metoda uklanjanja celulita!

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima. Ovom anticelulitnom tehnikom stimulira se limfna, što je prvi korak u borbi protiv celulita. Stimulacijom limfne kao poželjan efekt osim estetskog je i kompletna detoksikacija i relaksacija cijelog organizma.
 
 
Preporučuje svima koji žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anti-celulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapija, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu rezultati mnogo lakše i brže. Terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje metode, kažu da je očekivani učinak masaže valjcima, barem dvostruko bolji od uobičajene anticelulitne masaže! Da ne govorimo o učincima na cjelokupno zdravlje. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!
 
Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti, te crijeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.
 
Vidimo se!
 
 

Kozmetički salon Dodir ljepote

Ulica biskupa Galjufa 1,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/pg/Dodirljepote.T/about

Dodatno predlažemo i...