Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

3 maderoterapije nogu u trajanju od 40 minuta!

Smanjite celulit, oblikujte figuru i poboljšajte tonus kože

  • Vrijednost450 kn
  • Popust49%
  • Ušteda221 kn
 • 229 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Ubrzava rad limfnog sustava i cirkulaciju te da izbacuje toksine i višak vode iz organizma
 • Cilj maderoterapije je oblikovanje figure i poboljšanje tonusa kože
 • Besplatan parking

Maderoterapija je masaža anatomskim, drvenim valjcima.

Nastala je u Kolumbiji krajem 90-ih godina prošlog stoljeća, ali ne kao anticelulitni tretman jer latinoamerikanke nemaju problema s narančinom korom kao zapadnjakinje. Više od celulita ih, naime, muči opadanje tonusa kože, s obzirom na njihovu građu tijela.

Usavršavanjem maderoterapije kao metode podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, primijetilo se da ubrzava rad limfnog sustava i cirkulaciju te da izbacuje toksine i višak vode iz organizma – i samim time učinkovito uklanja celulit.
 
Drugim riječima, primarni cilj maderoterapije je oblikovanje figure i poboljšanje tonusa kože, a smanjenje celulita tek je dodatan bonus!
 
Maderoterapija se obavlja na uljem premazanoj koži s pomoću drvenih valjaka različitih tekstura.
 
 
„Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalanim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode…) k mjestu izbacivanja, odnosno urinarnom i probavnom traktu“
 
Masaža oklagijama, kako je neki zovu, može zvučati neugodno i bolno, ali pravilno proveden tretman ne bi trebao biti nijedno. Dapače, stručnjaci za maderoterapiju ističu da je manje bolna od ručne anticelulit masaže kada se primjenjuje na nogama.
 
Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metabolizam, dok je kod žena s upornijim celulitom i sporijim metabolizmom potrebno više tretmana.
 
Za one nestrpljive, za što bolji efekt, preporučuje se da se masaža izvodi svaki drugi dan. Potrebno je, naime, dati organizmu jedan dan da „očisti“ ono što je masaža valjcima „potjerala“ prema mjestima izbacivanja.
 
Može se dogoditi da osoba smanji obujam, preoblikuje figuru i zategne kožu, ali je tvrdokorni celulit tek u manjoj mjeri smanjen. U tim je slučajevima, potrebno promijeniti i stil života jer maderoterapija ipak nije svemoguća.
 
Tretman se ne preporučuje osobama koje imaju tromb ili proširene vene, trudnicama u poodmakloj trudnoći i dojiljama.

La Camilla Beauty & nutrition centar

Ulica Miroslava Milića 1,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/La-Camilla-Centar-655049841624602/

Dodatno predlažemo i...