Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pula, City Center Accommodation****: 3 dana za dvoje za 999 kn!

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama

  • Super cijena
  • 200 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 3

23.12.2020    2

  • Sami centar Pule
  • 500 m od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama!
 
U ovom objektu dopušten je boravak kućnim ljubimcima, a sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.
 
Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta, gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km. 

Bilo da želite posjetiti brojne antičke spomenike Pule, uživati u plažama i festivalskoj ponudi ili pak okusiti dio tradicionalne istarske kuhinje i bogate enogastro ponude, te na taj način upoznati šaroliku kulturu grada, stojimo vam na raspolaganju savjetima i prijedlozima.

U mogućnosti smo organizirati za vas transporte i individualizirane izlete prilagođene vašim željama, te ćemo se svakako potruditi da se osjećate posebno.

Vidimo se u Puli!

City Center Accommodation****

Vrtlarska ulica 1,
52100 Pula, Hrvatska

www.citypula.com/hr

Dodatno predlažemo i...