Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

25 tretmana trajnog skidanja dlačica!

Skinite neželjene dlačice i osjećajte se odlično

  • Vrijednost12,000 kn
  • Popust92%
  • Ušteda11010 kn
 • 990 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Visoko učinkovita metoda trajnog uklanjanja dlačica
 • kombinacija IPL metode i Radio frekvencije
 • Sigurnija metoda od samog IPL-a
 • Učinak ne ovisi o boji kože i dlake

Trajno uklanjanje dlačica u Body Creatoru radi se E light metodom!
 
E light je visoko učinkovita metoda trajnog uklanjanja dlačica koja u sebi objedinjuje IPL metodu sa Radio frekvencijom.
 
IPL ili PULSIRAJUĆA SVJETLOST VISOKOG INTENZITETA je brza, trajna i bezbolna metoda koju uspješno koristimo kod trajnog odstranjivanja dlačica. Također se koristi kod hiper pigmentacije, mrlja na licu i rukama od sunčevog zračenja, akni, kapilara i površinskog crvenila na licu, pomlađivanja ili REJUVENACIJE (FOTOREGENERACIJA) kože cijelog lica.
 
Kako djeluje?
Pulsirajuća svjetlost emitirana u snažnim, kratkim bljeskovima prodire duboko u kožu. Energiju svjetlosti privlači i upija melanin sadržan u dlaci. Potom je prenosi do korijena dlake uzrokujući njezino termo uništenje, bez štetnih utjecaja na okolno tkivo. RADIO FREKVENCIJA svojim dubinskim zagrijavanjem kože dodatno pojačava djelovanje IPL svjetlosti i usmjerava je na korijen dlačice ili kapilaru koja se želi uništiti.
 
Sama RF zagrijava i koagulira sam folikul. Sigurnija je od samog IPL tretmana radi toga što njezin učinak ne ovisi o boji kože i dlake. E light metoda može biti primijenjena na bilo kojem dijelu tijela. Licau, pazuhu, ruku, grudi, vratu, leđima. Čak i trbuhu, bikini zoni i nogu. Postupak je ovo trajne depilacije. Dlačice se reduciraju i do 90% a one koje ponovno izrastu, rastu sporo i tanke su.
 
Ovisno o problemu i području na kojem se radi, te većoj učestalosti dolaženja i rezultati su trajniji ili uspješniji. Kod akni, mrlja, kapilara ili bora rezultati su vidljivi odmah ili već nakon nekoliko dana. Kod uklanjanja dlaka ovise o tipu kože, kvaliteti dlake , stupnju dlakavosti i regiji koja se obrađuje. Na rast dlaka utječu mnogi faktori – godine, hormoni, tjelesna težina, prehrana, lijekovi, metabolizam. Tretman je učinkovit u periodu rasta dlake. Kod depilacije je potrebno 7 do 10 tretmana u razmaku između svakog tretmana od 3 do 6 tjedana.Postignute rezultate tada treba održavati tretmanima 1 put godišnje u period od 4 do 5 godina.
 

Ozon je iznimno potentno terapeutsko sredstvo, no jednako je važan i za prevenciju bolesti. Neki od povoljni učinaka terapije ozonom su pojačanje periferne mikrocirkulacije i razbijanje lanaca masnih kiselina koji su sastavni dio masnog tkiva. Također, inaktivacija virusa, bakterija, kvasaca, gljivica i nametnika. Osim toga uništava maligne stanice, stimulira imuni sustav i pospješuje procese zacjeljivanja. Ima ulogu u čišćenju arterija i vena, razbijanju krvnih ugruška, pročišćavanju krvi i limfe. Normalizira hormone i produkciju enzima. A reducira i bol i srčanu aritmiju, smiruje živce, zaustavlja krvarenje, poboljšava funkcioniranje mozga i pamćenje. Sprječava i dovodi do poboljšanja kod degenerativnih bolesti te sprječava i eliminira auto imune bolesti. 

Body Creator

Anina ulica 80,
Zagreb, Hrvatska

www.bodycreator.com

Dodatno predlažemo i...