Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

MAXI paket od 24 vrlo učinkovitih tretmana sa brzim rezultatima!

Dotjerate figuru i smanjite obujam tijela u salonu Nirvana

  • Vrijednost3,450 kn
  • Popust80%
  • Ušteda2760 kn
 • 690 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Rezultati su brzo vidljivi i dugotrajni
 • Profesionalno osoblje i ugodna atmosfera

Višak trbuha koji se "prelijeva" iz hlača  i tvrdokorne nakupine celiluta nisu izgled na koji cijate proljeća i ljeta?
 
Paket preoblikovanja tijela i eliminacije celulita u salonu Nirvana omogućiti će vam da se brzo, efikasno, bezbolno riješite neprijateljskih nakupina masnoća i celulita, a dokazano dugotrajni rezutati će vas dodatno motivirati da već danas odaberete svoj paket tertmana:

Maderoterapija potiče iz Kolumbije i vrlo je popularan i poseban vid anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim napravama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!
Maderoterapijom možemo tretirati i modelirati cijelo tijelo. Tako posebno oblikovanim drvenim napravama tijelo može doživjeti pravu transformaciju.
 
Ultrazvučna kavitacija je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tome ostaju netaknuti. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog postupka, no, ipak, daljnji tretmani još dodatno smanjuju količinu masnih stanica na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.
 
Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.
 
Body wrapping je tretman u kojem se tijelo zamata specijalnom folijom uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Njime se ubrzava izmjena tvari i potiče detoksikaciju organizma što potiče mršavljenje i razgradnja celulita. Limfna drenaža je tehnika koja pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma te da se riješi viška vode.
 
Lipolaser - riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom “hladnom” laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim stanicama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne stanice postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste stanicu i akumuliraju se u međustaničnom prostoru. Stanične membrane se ne oštećuju i poslije 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između prostora stanica tijelo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem. Tretmani lipolaserom i tretmani kavitacije su jednostavni i bezbolni.
 
Body former je elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i potiče eliminaciju toksina. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na problematične dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita (trbuh i bedra).
 
Tretman Body formerom ima blagotvorne učinke kakve ima i tjelesna aktivnost, ali bez napora - smanjuje opseg kritičnih dijelova tijela, stimulira prokrvljenost i povećava trošenje masnoća, oblikuje i učvršćuje mišiće, te poboljšava elastičnost kože i potiče detoksikaciju organizma, a regenerira i oštećenu kožu (ožiljci, strije).
 
Vakumska masaža se pokazala kao jedna od najučinkovitijih i najkorištenijih metoda uklanjanja tvrdokornog celulita te regeneracije tkiva i zatezanja kože.
Ovim tretmanom tijelo se detoksicira i poboljšava se opskrba kože kisikom i vodom, zbog čega ima odlične učinke na tonus kože. Vakumom se tretiraju bolovi u leđima, tvrdokorni celulit, strije, otklanjanje masnih naslaga s problematičnih zona.

Radiofrekvencija je tretman za reduciranje celulita koji jamči vidljive rezultate u znatno kraćem vremenskom razdoblju od ostalih tretmana!
Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje tkiva sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanice, elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena, te tako pomažu smanjenju celulita, eliminacijom masnoga tkiva ubrzava metabolizam i elastičnost tkiva. Tretman je ugodan i efikasan i daje dugotrajne rezultate. RF je učinkovita u oblikovanju: nogu, područja trbuha i bokova, nadlaktica I bilo kojeg dijela tijela u svrhu pomlađivanja I zatezanja tkiva.
 
Vidimo se!

Nirvana salon

Poljanički prilaz 8,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/NirvanaZaDusuiTijelo/

Dodatno predlažemo i...