Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

2 sportske masaže leđa + 2 cupping terapije!

Oslobodite se toksina i blokada iz tijela te aktivirajte limfni sustav

  • Vrijednost420 kn
  • Popust60%
  • Ušteda251 kn
 • 169 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Sportska masaža nakon aktivnosti pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma
 • Ovom tehnikom mogu se sanirati manje ozljede mišićnog tkiva, ali i preventirati moguće ozljede
 • Cupping se još naziva i terapija vrućim čašama, a prisutna je u raznim dijelovima svijeta kao tradicionalna metoda liječenja

Sportska masaža

Ova masaža namjenjena je klijentima u razdoblju povećanih fizičkih napora te spotrašima. Sportska masaža ima primarni cilj ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To činimo smanjenjem mišićnog tonusa koji se prirodno povećava unutar treninga ili povećanog napora  te poboljšanjem cirkulacije, naročito one kapilarne. Naime, izvođenjem vježbi u mišićima se događaju mikro-traume mišićnih vlakana koja dovode do upala i bolova, a sportska masaža je najbolji način ubrzavanja oporavka mišića.
 
Sportska masaža nakon aktivnosti pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma, te svojim učinkom relaksacije mišića i smanjenjem količine mliječne kiseline u tijelu doprinosi bržem oporavku nakon sportskih aktivnosti. Ovom tehnikom mogu se sanirati manje ozljede mišićnog tkiva, ali i preventirati moguće ozljede. Kako se masažom pospješuje dotok krvi u mišićno tkivo, potiče se izmjena tvari te brža apsorpcija hranjivih tvari potrebnih za brži oporavak mišića nakon treninga. Sportskom masažom prije treninga, u kombinaciji s medicinskom,  zagrijavaju se mišići i pripremaju se za fizičke napore i na taj način se značajno smanjuju mogućnosti ozljeda.
 
Sportska masaža ne mora nužno biti izrazito jakog inteziteta, nego terapeutica fokus stavlja na individualne potrebe klijenta na kojem se primjenjuje masaža. Dovodi do osjećaja opuštenosti i posjeduje opće smirujuće djelovanje. Ovom tehnikom temperatura tijela se povisuje za 2-3 stupnja, dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, te dolazi do hiperemije tih dijelova.
 
Cupping masaža
 
To je moćan tretman pri kojemu se čaše stavljaju na upaljeno ili ukliješteno područje nakon čega se vakuumom povećava prokrvljenost koja pomaže pri bržem opuštanju i smanjenju upala.
 
Naziva se još i terapija vrućim čašama, a prisutna je u raznim dijelovima svijeta kao tradicionalna metoda liječenja već više od 5.000 godina!
 
Tijekom terapije koriste se staklene čaše posebnog oblika, koje se zagrijavaju i stavljaju na kožu. Zbog zagrijavanja čaše stvara se vakuum, koji djeluje na kožu i tkiva.
 
Čaša se ostavlja na par minuta, tokom kojih pruža zagrijavajući, opuštajući i detoksikacijski učinak.
 

La Camilla Beauty & nutrition centar

Ulica Miroslava Milića 1,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/La-Camilla-Centar-655049841624602/

Dodatno predlažemo i...