Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

15 vrhunskih anticelulitnih tretmana u Dermisu!

Kavitacijom, limfnom drenažom i maderoterapijom eliminirajte celulit i smanjite obujam

  • Vrijednost7,000 kn
  • Popust86%
  • Ušteda6001 kn
 • 999 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Kavitacija je nekirurška liposukcija
 • Svakim tretmanom gubite centimetre
 • Većinom se opseg tretiranog dijela smanji 2 - 6 cm nakon prve terapije
 • Maderoterapija je najučinkovitija metoga uklanjanja celulita

Zategnite, utegnite i zagladite svoje tijelo te uživajte u životu bez suvišnih masnih naslaga uz pomoć kozmetičkog salon Dermis! 
 
Kavitacija je još poznata pod nazivom liposukcija bez noža. Neinvazivna, bezbolna i sigurna tehnika, koja omogućuje brzo i učinkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbijaju potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela, a daljnjim tretmanima dodatno se smanjuje opseg, te su učinci dugotrajni.
 
Limfna drenaža je neizostavan tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita, a posebice neophodna nakon tretmana kavitacije. Njome se potiče optok limfe u tijelu i tako ubrzava otplavljivanje masnih naslaga i celulita (koje smo prethodno rastopili kavitacijom) iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam. Ova se terapija osim u estetske koristi i u zdravstvene svrhe jer otklanja edeme i nateknutost.
 
Maderoterapija je poseban tip anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima! U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog, imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!
 
 
Anticelulitna masaža drvenim valjcima, preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primjenjuju i jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže drvenim valjcima, barem duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže! O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobra za detoks cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!
 
Kontraindikacije: dijabetes, trudnice i dojilje, srčani bolesnici, općenito kardio vaskularne bolesti, visoki holesterol i trigliceridi, pace maker, vaskularne patologije, tromboza ili tromboflebitis, osobe sa presađenim organima,akutna upala srednjeg uha ili oštećenje ili perforacija bubnjića (zbog neugodnog zvuka koji se zbog ultrazvuka javlja u ušima, koji može postati nepodnošljiv), bolesti jetre, tumorozne izrasline, akutne bolesti u toku febrilna stanja, prehlada, metalne proteze na tretiranom području, kod klijentica koje su odstranile dojku ne tretirati nadlaktice ili podlaktice na toj strani tijela, ozbiljne disfunkcije metabolizma, bubrežna insuficijencija, problemi sa štitnjačom (hiper ili hipotiroza), rane ili upalni procesi na koži tretiranog područja, teška venozna ili limfna insuficijencija, pretilost.
 
Treba biti oprezan, iako nema kontraindikacija, kod: Menierove bolesti upale uha (zbog neugodnog zvuka koji se zbog ultrazvuka javlja u ušima, koji može postati nepodnošljiv), hipertiroidnih smetnji.
 

Vidimo se u Dermisu!

Kozmetički salon Dermis

Korzo 29 (1.kat),
Rijeka, Hrvatska

www.fb.com/kozmeticki.dermis

Dodatno predlažemo i...