Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

12 vrhunskih anticelulitnih tretmana kavitacije i masaže!

Skinite masne naslage i remodelirajte tijelo u salonu Grazia

  • Vrijednost1,500 kn
  • Popust77%
  • Ušteda1151 kn
 • 349 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Kavitacija je nekirurška liposukcija
 • Svakim tretmanom gubite centimetre
 • Masažom koža postaje elastičnija i sjajnija, vraća se tonus mišića
 • Limfna drenaža potiče cirkulaciju i izlučivanje toksičnih tvari
 • Detoksikacija organizma, olakšanje, smanjenje otoka i boli u nogama

Malo ste se zaokružili? Ljepotu tijela ugrožava vam celulit?
 
Kažu da je višak kilograma lako je nakupiti, ali teško izgubiti. Ipak, ne mora biti tako. Postoje metode kojima se i taj problem može riješiti kvalitetno i brzo. Uvjerite se u to uz tretmane kavitacije, limfne drenaže, body wrappinga i anticelulitne masaže u salonu Grazia! 
 
Kavitacija brzo, sigurno i učinkovito oblikuje tijelo, razbijanjem masnih naslaga i celulita, metodom nisko frekventnih ultrazvučnih valova. Poznata je i kao nekirurška liposukcija. U većini slučajeva se opseg tretiranog dijela tijela smanji od 2 do 6 cm već nakon prve terapije. Svakom sljedećom terapijom može se riješiti još nekoliko dodatnih centimetra. Rezultati su varijabilni od slučaja do slučaja ovisno o građi tkiva, dijelu tijela, starosti, metabolizmu, pojedinim lijekovima i hormonskim promjenama. Uz kavitaciju je uvijek uputno raditi i limfnu drenažu koja pomaže tijelu da otkloni toksične i štetne tvari iz organizma te da se riješi viška vode.
 
Body wrapping je, kao što znate, provjereno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela, te na ovaj način žestoko koncentrirana. Ova vrsta tretmana osigurat će vam bolju cirkulaciju, eliminaciju toksina, potaknuti rad limfe čime se smanjuje celulit, pojava strija i vidljivo se poboljšava izgled kože te se potiče topljenje masnih naslaga.
 
Anticelulitna masaža je vrlo učinkovita kod smanjenja celulita te povećanja čvrstoće i sjaja kože. Ona poboljšava cirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime se razgrađuje celulit. Rezultati, naravno, neće stići preko noći, ali kada se postignu zadovoljavajući rezultati, oni će najdulje trajati. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio.

Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i potiče bolje opće stanje organizma. Budući da je malo kontraindikacija, MLD se primjenjuje u estetskoj i fizikalnoj terapiji. Kako drenaža utječe na bolji izgled kože, koristimo je u tretmanu bora, strija i akni, ublažavanja ožiljaka i zadebljanja kože te kod mršavljenja. Izrazito je djelotvorna u procesu uklanjanja celulita jer redukcijom tekućine iz vezivnog tkiva djelujemo na bolju opskrbljenost stanica kisikom i hranjivim tvarima, a istovremeno eliminiramo otpadne tvari iz organizma. 
 

Debelo dobra ponuda za mršavljenje! 

Salon ljepote Grazia

Fočići 2,
Zagreb, Hrvatska

www.salon-grazia.com

Dodatno predlažemo i...