Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

10 tretmana mršavljenja na dvije lokacije!

Maderoterapija i vakuum kao vrlo moćne tehnike koje daju izvanredne rezultate

    • Vrijednost1,250 kn
    • Popust68%
    • Ušteda851 kn
  • 399 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 3

  • Maderoterapija ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode
  • Zateže kožu i vidljivo uklanja celulit
  • Vakuum poboljšava elastičnost i čvrstoću kože
  • Ubrzava metabolizam

Maderoterapija je tehnika uklanjanja narančine kore uz pomoć masaže s rezbarenim drvenim valjcima koja je vrlo popularna u Hrvatskoj!
 
Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati. Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života.
 
Osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode, zateže kožu i tako učinkovito uklanja celulit.
 

Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalanim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode…) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i probavnom traktu. Masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Učinci Vakuuma: njeznim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura, što snažno poboljšava elastičnost i čvrstoću kožnog tkiva, ubrzan metabolizam pripomaze u redukciji prekomjerno razraslih masnih stanica, a posljedica je smanjen opseg kriticnih dijelova tijela. Masažom vezivno tkivo se smanjuje, i uklanjaju se fibrozni čvorići, te brzo i učinkovito reducira celulit.

Postignite izvrsne i brže rezultate kombinacijom ovih tretmana!

Glitter&Glam

Ulica Vjekoslava Heinzela 3 (Maksimir) i Pakoštanska 3 (Jarun),
Zagreb, Hrvatska

www.glitter-glam.com.hr

Dodatno predlažemo i...