Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 tretmana maderoterapije i 5 anticelulitnih masaža za 399 kn!

Isprobajte i vi masažnu tehniku koja se pokazala najučinkovitija kada je u pitanju celulit

  • Vrijednost900 kn
  • Popust56%
  • Ušteda501 kn
 • 399 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Najučinkovitiji način uklanjanja celulita
 • Kompletna detoksikacija organizma i izbacivanje toksina iz tijela
 • Izvrsni rezultati i kod teških, umornih i otečenih nogu

Maderoterapija - ubojica celulita!

Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati. 

Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam - višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit. Osim što je ovo odlična metoda redukcije celulita izvrsni rezultati su se pokazali kod problema teških, umornih i otečenih nogu i u tom smislu ova terapija donosi pravo olakšanje.

Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba kod kojih su poboljšanja vidljiva već nakon jednog ili dvaju tretmana.

Celulit se stvara kada organizam nije u stanju riješiti se otpadnih tvari, te vizivna tkiva postaju prezasićena otpacima i tvrda, što za rezultat dovodi da koža poprima izgled narančine kore. Upravo iz ovoga razloga anticelulitna masaža je, uz pravilnu prehranu i vježbanje, najbolji i neizostavni način smanjenja celulita. Kvalitetnom i stručnom anticelulitnom masažom smanjujemo količinu masnih stanica, potičemo cirkulaciju što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari. Anticelulitna masaža vratiti će elastičnost kože i podići tonus mišića. Toplina trenja koja nastaje prilikom anticelulitne masaže, razbija masne čvoriće i stimulira protok limfe. Također direktno djeluje na one dijelove tijela , poput unutarnje strane koljena i gornjeg vanjskog dijela bedra, na koje se teško utječe vježbanjem.  Potrebno je više tretmana da bi anticelulitna masaža u potpunosti ostvarila očekivanja, ali zadovoljstvo koje će proizići iz toga je neprocjenjivo.

Vidimo se!

 

Centar zdravlja i ljepote Mia

Šibenska 27,
Split, Hrvatska

www.facebook.com/CentarMiaSplit

Dodatno predlažemo i...