Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

10 tretmana maderoterapije u trajanju od 45 min (noge, trbuh i stražnjica)

Riješite se celulita i tvrdokornih masnih naslaga najefikasnijom metodom

  • Super cijena
  • 999 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

  • Najučinkovitija metoga uklanjanja celulita
  • Snažno čisti organizam od štetnih tvari
  • Zatežu se koža i mišići te djeluje relaksirajuće

Nakon dugog zimskog perioda često ne tako povoljnog za naše tijelo, a posebno celulit, sada je krajnje vrijeme da skinete svoj "SKAFANDER" i učinite nešto korisno za svoje tijelo. Mi smo tu, da sa Vama, uz muziku i ugodnu žensku atmosferu pobijedimo uporni celulit i spremne dočekate ljeto!  

ŠTO JE MADEROTERAPIJA?

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svijetu. To je oblik masaže koji je razvijen u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala - točnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se riješile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i za detoks organizma.
 
Ne postoje neke kontrandikacije i nuspojave ove masaže, a oni koji su imali iskustva sa maderoterapijom kažu da je puno ugodnija od klasične anticelulit masaže.
 
 
Ono što masaža drvenim valjcima zapravo radi je stimulacija limfnog sustava. Limfni sustav zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Onda kada je zbog loših životnih navika, loše prehrane i nedovoljno kretanja ustajao i kada se limfa u njemu ne pokreće -  toskini ostaju zarobljeni u njemu i on ne radi svoj posao. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam, ne samo na neke očigledno štetne i opasne materije. I višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane također ostaju zarobljeni u našem tijelu i zajedno stvaraju masne naslage koje podsjećaju na narančinu koru - celulit.
 
Zato je stimulacija limfnog sustava izuzetno važan korak kada se pokušavamo riješiti ovog kozmetičkog košmara, a anticelulitna masaža drvenim valjcima ima upravo tu ulogu - ravnomjernim, ritmičnim pokretima stimulira protok limfe. Time se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje brže raditi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.

L Style

Ul. Biskupa Josipa Galjufa 1,
Zagreb, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...