Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

10 tretmana maderoterapije - učinkovit način otklanjanja celulita te oblikovanja tijela!

Riješite se celulita i tvrdokornih masnih naslaga najefikasnijom metodom

  • Vrijednost1,500 kn
  • Popust33%
  • Ušteda501 kn
 • 999 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Masaža koja razbija celulit, sagorijeva masti, zateže tijelo i opušta um
 • Maderoterapija se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima
 • Svaki tretman traje 45 minuta

MADEROTERAPIJA: Masaža koja razbija celulit, sagorijeva masti, zateže tijelo i opušta um

Pojavila se nova učinkovita metoda za borbu protiv celulita. Maderoterapija potječe iz Kolumbije, a izvodi se specijalno dizajniranim drvenim valjcima, što čini terapiju 100 posto prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. Ovom terapijom postižu se odlični rezultati, a prve promjene na tijelu vidljive su već poslije treće ili četvrte masaže. Tretmani se preporučuju za: razbijanje celulita, ubrzanje metabolizma, sagorijevanje masti, tonus i zatezanje, opuštanje tijela i uma, te detoksikaciju i stimulaciju limfnog sustava.

Celulit koji nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog unosa vode, nedovoljnog kretanja i stresa, se razvija u nekoliko faza. U prvoj fazi, celulit se vidi golim okom, u drugoj fazi počinjemo zadržavati tekućinu te se osjećaju sitni čvorići, u trećoj fazi tekućina postaje gušća, koža se bora i nastaje izgled „narančine kože“, dok je u posljednjoj fazi tekućina već gusta i čvorići su tvrdi te su vidljive rupice i kvržice. Naš primarni cilj u borbi protiv celulita je potaknuti usporenu limfu kako bi iz tijela uklonili otpadne tvari, smanjili upalu masne stanice te na kraju razgradili celulit.

Osim klasične ručne anticelulitne masaže koja je prije svega usmjerena na razbijanje masnih nakupina, u pomoć nam stižu i valjci različitih tekstura koji se od davnina koriste za oblikovanje tijela. Ovu vrstu masaže nazivamo maderoterapija. Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam- višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit.

 

Beauty centar Prestige

Sesvetska cesta 14,
Sesvete, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...