Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

10 LPG tretmana i 5 VacuFit treninga za 1999 kn!

Smanjite celulit pomoću tretmana visoke tehnologije u Silhouette International Institute

  • Vrijednost6,600 kn
  • Popust70%
  • Ušteda4601 kn
 • 1999 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Jedini medicinsko priznati uređaj za borbu protiv celulita u svijetu
 • Rezultat je vitko tijelo lijepih obrisa i nježnija i gipkija koža
 • Vacufit uključuje inovativnu kombinaciju laganog vakuum treninga
 • Uključeno savjetovanje, članska iskaznica i savjeti o prehrani 

Cellu M6 Keymodul je jedini medicinski priznati uređaj za borbu protiv celulita u svijetu! Zato konačno možete predahnuti jer postoji rješenje za redukciju celulita bez plastičnih operacija, na bezbolan i bezopasan način.

Visoka tehnologija Cellu M6 Keymodula omogućuje korisniku dostizanje optimalnog stanja tkiva, što je posebno uočljivo u potkožnim masnim stanicama. Ova potkožna gimnastika pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva i povećava optok krvi i limfe čime djelotvorno odstranjuje metabolički otpad. 

Rezultat je vitko tijelo lijepih obrisa i nježnija i gipkija koža. Dodatna prednost ovog bezbolnog tretmana je potpuna neškodljivost organizmu: proces djeluje opuštajuće, a u njega nisu uključeni nikakvi lijekovi ni kemijske tvari. Tretman samo aktivira prirodne funkcije kože i vraća organizam u prvobitno, zdravo stanje. Povećavajući lokalnu mikrocirkulaciju, LPG metoda vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože. Rezultati dobiveni LPG metodom potvrđeni su znanstvenim studijama provedenim u vodećim američkim i europskim sveučilištima.

Vacufit uključuje inovativnu kombinaciju laganog vakuum treninga. Vakuum potiče protok krvi u željenim djelovima tijela, a istovremeno vježbanje pospješuje transport masnih kiselina do mišica gdje se troši kao gorivo za kretanje. Iz gore navedenih razloga Silhouette Vacufit zahtijeva da donji dio tijela bude zatvoren u vakuumskoj komori koja potiče cirkulaciju u problematičnim djelovima tijela u kojima je smješteno tvrdokorno masno tkivo. Metoda je posve prirodna, rezultati su brzo vidljivi i dugotrajni, a koža čvršća i lijepog izgleda. Rezultat je ciljano te dugotrajno gubljene centimetara koje obuhvaća najproblematičnije djelove tijela, trbuh, bokove i bedra, a rezultat su vitke noge, čvrsta stražnjica i smanjenje celulita. 

Na tretmane ćete dolaziti 2 do 3 puta tjedno, a u ponudu su uključeni i članska iskaznica za Silhouette International Institute i savjeti o prehrani! 

Reducirajte celulit uz Silhouette International Institute!

Silhouette

Put Bože Felkera 5 (Trsat),
Rijeka, Hrvatska

www.silhouette.hr

Dodatno predlažemo i...