Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

1 ili 5 tretmana Dermapen!

Mikroiglični uređaj za pomlađivanje, regeneraciju, uklanjanje ožiljaka, akna, strija i pigmentacijskih mrlja

  • Vrijednost700 kn
  • Popust50%
  • Ušteda351 kn
 • 349 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 3

 • Ublažavanje i smanjenje bora
 • Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
 • Pomlađivanje lica
 • Zatezanje kože

Mikroiglični uređaj za pomlađivanje, regeneraciju, uklanjanje ožiljaka, akna, strija i pigmentacijskih mrlja!
 
Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije, pigmentacijske fleke i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.
 
Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko nadraživanje kože koje potiče njenu obnovu.Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože.Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.Zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana).

Automatizirani pokreti minimaliziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza.Budući da kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju, potrebno je imati strpljenja. Za prve rezultate tretmana potrebno je pričekati najmanje 14 dana, a potpuno sazrijevanje i obnova nove mlade kože traje i do 3 mjeseca nakon tretmana. 

Trenutno imamo posebnu ponudu za paket od 5 tretmana uz koji dobivate na poklon jedan tretman čišćenja lica ultrasoničnom špatulom!

Terapiju mikroiglicama preporučujemo za:

 • Ublažavanje i smanjenje bora
 • Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
 • Pomlađivanje lica
 • Zatezanje kože
 • Apsorpciju vitamina i ostalih aktivnih nutrijenata
 • Ublažavanje strija
 • Uklanjanje hiperpigmentacijskih mrlja 

Također, odlično se kombinira s trermanom čišćenja lica ultrasoničnom špatulom za što bolju pripremu kože lice te s tretmanom multipolarne radiofrekvencije pomlađivanja kože.

Tijek tretmana

Tretman započinjemo osnovom lijepog tena koju čini temeljito čišćenje kože s odgovarajućim proizvodom prilagođenim tipu kože koja se tretira.Zatim slijedi  enzimatski piling koji skida rožnati sloj, čime se omogućuje preparatima brže i efikasnije prodiranje u potkožje.Tretman započinje nanošenjem aktivne ampule (Hyaluron, bakreni peptidi, Q10, kavijar, C vitamin)  koji omogućava molekulama hijaluronske kiseline da uđu duboko u kožu.Horizontalnim pokretima mikroiglice će prodrijeti u kožu i potaknuti stvaranje kolagena.Nakon tretmana nanosi se LIPO cosmetics proizvodi kako bi se dodatno nahranila i smirila koža.

Za najbolje rezultate, potrebno je ponoviti tretman svakih 2-4 tjedana, minimalno 5 tretmana.

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža će na dodir biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože i u roku od 1 - 2 sata stanje bi se trebalo ublažiti, a nakon 24 sata posve normalizirati. Preporuka je izbjegavati sunce i solarij nakon što se napravi Dermapen tretman mikroiglicama. Ako imate otvorene rane tretman se ne može primijeniti.

Također, ne preporučujemo tretirati netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja.

Dermapen koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija njega te tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije.

Beauty salon Callisto

Flanatička 31,
Pula, Hrvatska

www.callistobeauty.com

Dodatno predlažemo i...