Super cijena

[Vodice] Boutique Hotel Scala d'Oro**** 2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz korištenje saune u trajanju 2 sata za 1.100 kn!

Vodice

Boutique Hotel Scala d'Oro****Odmor u Vodicama: smještaj s doručkom. Dijete do 4 godine u krevetu s roditeljima gratis. Korištenje: 1.3. - 31.3.

Ponuda je istekla!

Boutique Hotel Scala ****

Kategoriziran sa 4 zvjezdice - novi hotel smješten je u gradu Vodice koji je otvoren 01.08.2018. te je predviđen za rad kroz cijelu godinu. Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i plaže.

Boutique Hotel Scala udaljen je svega 9 km od okruženog tvrđavama srednjovjekovnog gradića Šibenika, s visokim kamenim kućama, ulicama, crkvama i samostanima te katedralom Sv. Jakova koja je dio UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. Također 40 min od nekih od najljepših nacionalnih parkova, a manje od sat vremena od Splita i Zadra.

To je moderan i dizajnerski hotel. Ova ekskluzivna nekretnina nudi nevjerojatan doživljaj i nezaboravan odmor u srcu Jadranskog mora.

Naša ukupna hotelska ponuda sastoji se od 27 luksuznih soba: 13 dvokrevetnih SUPERIOR soba, 2 dvokrevetne STANDARD, 3 DELUXE dvokrevetne sobe, 1 Superior dvokrevetna soba prilagođena za osobe s invaliditetom, 3 obiteljska apartmana SUPERIOR (2x dvokrevetne sobe), 5 suite apartmana (3 SUPERIOR i 2 STANDARD: u navedenim apartmanima se nalazi jedna dvokrevetna soba i jedan dnevni boravak s kaučem na razvlačenje). Hotel također nudi jednu prizemnu dvokrevetnu sobu SUPERIOR, specifično adaptiranu za osobe s invaliditetom.

Naši gosti mogu doručkovati u elegantnoj blagovaonici ili na terasi ispred hotela (doručak: Buffet stol). Također mogu uživati u mediteranskoj kuhinji s različitim jelima s proizvodima od mora i mesnih specijaliteta u našem restoranu Scala kojeg okružuje izvanredan pogled na more u središtu grada Vodica, 2 min udaljen od hotela, iznad kojega se nalazi naš B&B Scala **** (9 soba ukupno).

Među mnogim uslugama, možemo istaknuti bazen i jacuzzi koji se nalaze na krovu zgrade, wellness prostor osmišljen kako bismo van omogućili nezaboravan doživljaj u mirnoj oazi, i salu koja je pogodna za održavanje konvencija, konferencija, industrijskih prezentacija, predavanja, izložba, radionica, seminara, poslovnih sastanaka, gala večera i banketa.

Vidimo se u Vodicama!


Kontakt i lokacija

Boutique Hotel Scala d'Oro****, Vodice

hotel@scala-vodice.com

022 442 202 , 099 4947 121

Ulica Lasan Ante Kabalera 22

Predložene ponude