Trajni lak ili gel lak na prirodne nokte, već od 59 kn!

Savica

Frizerski salon Leona

Nježne ruke simbol su ženstvenosti, a nakon ovog tretmana zabljesnut će punim sjajem!

Ponuda je istekla!

Trajni lak 

Trajni lak za nokte traje koliko i nokat odnosno imate ga dok nokat ne izraste. U soak off-u se ne koriste tipse i duljina noktiju biti će ona koju trenutno prirodno imate. S obzirom da je geliranje loše za nokte zbog jakog turpijanja površine, nokat je isto tako podložan bakterijama i velikim oštećenjima. Ovo je super stvar za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju. 

Gel lak

Žene se najčešće odlučuju na geliranje zbog slabih prirodnih noktiju koji su često skloni listanju. Drugi po redu razlog je praktičnost, a treći koji svakako zahtijeva intervenciju je griženje noktiju. Potrebno je jednom mjesečno odvojiti oko sat i pol da bi nokti izgledali uredno. U slučaju da grizete nokte, potrebno je raditi češće kontrole kako ne bi došlo do dizanja materijala uslijed mehaničkog oštećenja gela.

Ukoliko se o Vašim noktima brine dobro educirana osoba nemate nikakvih briga. Nokti će uvijek biti jednake duljine, minimalno turpijani. Gelom se mogu popraviti svi nedostaci i oštećenja na noktu. Također, ako se odlučite nokte iscrtati nail artom, mala umjetnička dijela na vašim noktima će trajati nekoliko tjedana. Gel u boji dostojno će zamijeniti lak. Vrhovi neće biti oštećeni, te ih nećete morati lakirati svakih par dana. Ukoliko ipak poželite promijeniti izgled noktiju, samo naprijed, gel će to podnijeti. Nanesite omiljeni lak, skinite ga za nekoliko dana, a gel u boji ili crteži koje ste prekrili običnim lakom bit će i dalje netaknuti.

Ljepota, kao i medicina i tehnologija, napreduje. Prepustite se u ruke profesionalaca i geliranjem si olakšajte život, no ipak ako imate lijepe i kvalitetne nokte, nikako nemojte posezati za gelom. Radije odaberite manikuru s trajnim lakom ili se posvetite mjesec-dva ranije svojim noktima i dovedite ih u željeno stanje.

Pružite im malo ljubavi i vremena, a lijepe ruke i nokti postat će vaš zaštitni znak.


Kontakt i lokacija

Frizerski salon Leona, Savica

zovko.ljiljana@gmail.com

0919198695

Lastovska 2a

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!