[SVJETSKI HIT U ZAGREBU] Face lifting bez igle: magic cristals 100% organski fileri uz odmah vidljive rezultate!

Utrine

Studio Nice100% prirodni fileri brže prodiru u kožu, lakše se razgrađuju, koža ih bolje podnosi i odmah počinju sa djelovanjem!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

2 kupljeno

Kategorije: Ljepota, Tretmani lica

Posebnost ovih tretmana je što se hijaluronski filer kisikom unosi u kompletni predio lica, vrata i dekoltea (odnosno željenog područja tretiranja) te, za razliku od injektivnih filera njeguje cijelu kožu, popunjava volumen borama i svim atrofiranim područjima kože, a posebnim filerom uklanjaju se pjegice i podočnjaci.

U svrhu anti aginga, cilj tretmana dermo infuzije kisikom je oksigenacija i regeneracija tkiva. Aplikator uređaja upuhuje kisik u kožu i oksigenacijom poboljšava mikrocirkulaciju, a lice dobiva veću prozračnost.
 
Tajna uspjeha ovog tretmana je u sinergiji kisika sa specifičnim nano hijalurinskim Age repair i Crystal filler serumima. Nano čestice aktivnih sastojaka prenošene kisikom ulaze duboko u kožu i osiguravaju brzo i učinkovito djelovanje.
 
Serumi koji se koriste tijekom tretmana u sebi nemaju parabena ni parfema, a sadrže samo klinički ispitane i hipoalergene konzervanse. Cijela linija filer seruma pažljivo je proučavana i testirana, a sastojci u njoj jedni su od najboljih u svijetu. Liniju seruma karakterizira i visoka koncentracija aktivnih sastojaka.
 
Ovisno o željenom rezultatu, hijaluronski tretman radi se u kuri tretmana ili kao blic tretman te u kombinaciji sa ostalim antiage tretmanima. Posebnim filerom uspješno se uklanjaju pjegice i podočnjaci.
 
Ukoliko želite biti posebno lijepi za neku posebnu prigodu, dovoljno je da dođete jednom jer je efekt hijalurona vidljiv već nakon prvog tretmana.
Kura tretmana omogućava postupno smještanje hijalurona u kožu te dugotrajan antiage rezultat.
 

Rezultat kure tretmana je blistava, vidno pomlađena i zdrava koža.

Trajanje tretmana: 45 minuta

Broj dolazaka na tretmane: 1

Marka preparata: Magic Crystals, 100% prirodni fileri i serumi bez parabena i parfema

Tretman je u potpunosti bezbolan

Rezultati tretmana vidljivi su odmah

Trajnost rezultata: 6 - 12 mjeseci (ovisno o stanju kože)

Radno vrijeme:
pon - pet: 8 - 20 h
subota: 8 - 15 h

Cjenik možete pogledati OVDJE

Tretman se preporučuje svim tipovima kože, a izvodi se pomoću aparata kojim se istovremeno u kožu ubrizgava kisik i posebni fileri hijalurona. Prirodni filer hijalurona brže prodire kroz kožu, lakše se razgrađuje, koža ga bolje podnosi i odmah počinje s djelovanjem

U salonu se možete osjećati sigurno zbog korištenja uređaja koji ozonom uništava patogene bakterije i covid virus, dezinficira i sterilizira prostor

Maksimalno ste zaštićeni ulaskom u salon kao i za vrijeme tretmana

Studio Nice, Utrine

gabrijelabp@gmail.com

01 7077 225

Barčev trg 6