[Stubičke toplice] Hotel Zagi*** 1 ili više noćenja s polupansionom za dvije osobe uz cjelodnevne ulaznice za termalne bazene i korištenje saune već od 399 kn!

Oroslavje

Hotel Zagi***Hotel Zagi *** nalazi se 30ak km od Zagreba, 2.8 km od Stubičkih toplica, a od Termi Jezerčica 4.8 km! U ponudu su uključene cjelodnevne ulaznice za dvije osobe za Stubičke toplice ili Terme Jezerčica, prema vlastitom izboru. Termalni bazeni oaze su zdravlja i rehabilitacije s ljekovitim termalnim vrelima koja su u upotrebi još od rimskih vremena.
Odaberi opciju
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

66 kupljeno

STUBIČKE TOPLICE

Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama, kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Doživite toplinu i opuštenost neograničenim korištenjem naših potpuno novih, prelijepih saunaIzvori termalne vode temeperature 46-63°C omogućili su razvoj liječilišnog i wellness turizma. Ovdašnja termalna voda poznata je po svojim ozdravljujućim svojstvima i dokazano pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i sličnog.


VODENI PARK TERME JEZERČICA

Vodeni park Terme Jezerčica sastoji se od osam bazena s prirodnom termalnom vodom i prilagođenje svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom.

Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.


HOTEL ZAGI***

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i hotel "Zagi" koji je daleko poznat po svoj bogatoj i atraktivnoj gastronomskoj ponudi. 

Ugodni ambijent restorana kapaciteta je 120 mjesta, a s posebnim ponosom ističu raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran "Zagi" rado posjećivan tijekom cijele godine od gostiju iz bliže i dalje okolice.

Hotel raspolaže s 60 moderno opremljenih soba.

Sve sobe imaju mini bar, TV s digitalnim satelitskim prijemnikom, telefon, Wi-Fi i kupaonicu s tušem, wc-om i sušilom za kosu.


Uživajte u blagodatima termalne vode u toplicama po izboru i vrhunskoj gastronomskoj ponudi Hotela Zagi te stvorite uspomene za odmor kojeg ćete dugo pamtiti!

  • Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada
  • Možete kupiti 2 ponude na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak
  • Jedan kupon vrijedi za 2 osobe
  • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć.
  • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora

Hotel Zagi***, Oroslavje

info@zagi.hr

099 228 3919

Milana Prpića 46

Predložene ponude