Sistematski pregled za žene i muškarce u Ustanovi za zdravstvenu skrb Vaš pregled za 990 kn!

Svetice

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregledPregled uključuje analizu krvi i urina, EKG s očitanjem, spirometriju, pregled sluha i vida, UZV abdomena i dojki/prostate, pregled specijaliste te završno mišljenje.
Odaberi opciju
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

4 kupljeno

VašPregled  je zdravstvena ustanova za medicinu rada i sporta. Obavite sve vaše preglede na jednom mjestu u jednom danu uz maksimalnu brzinu, individualan pristup, vrhunske stručnjake i opremu.

Poliklinika Vaš Pregled zdravstvena je ustanova koju 2016. godine pokreće sadašnji ravnatelj ustanove, dr.sc. Tomislav Madžar, i to kao savršenu sintezu dvije životne ljubavi i strasti, a to su medicina i sport. Smatrajući da sport treba ozbiljnu društvenu potporu zbog svih pozitivnih aspekata koje bavljenje sportom donosi čovjekovom mentalnom i tjelesnom zdravlju, a osobito u kontekstu izuzetnih sportskih rezultata na profesionalnim razinama koji promiču ugled naše zemlje u svijetu, poliklinika Vaš Pregled krenula je 2016. godine s ciljem da podigne kvalitetu zdravstvene skrbi o sportašima na viši standard koji bi odgovarao onome što sportaši nama kao društvu pružaju.

Danas, nakon svega nekoliko godina rada ponosni smo na reprezentativan centar za medicinu rada u kojem preglede obavljaju radnici svih profesija, a posebno smo ponosni na centar za sportsku medicinu u kojem pretrage, dijagnostiku i liječenje obavljaju vrhunski profesionalni sportaši svjetskog kalibra te najvrijedniji članovi društva koje imamo, a to su naša djeca, budući naraštaj sportskih velikana i zdrave nacije o kojoj moramo i želimo skrbiti na odgovarajući način.

Sistematski pregled

Sistematski pregled obuhvaća detaljan pregled pacijenta i provjeru vitalnih organa te predstavlja neizostavan element za rano otkrivanje bolesti, što omogućuje ranu dijagnozu i znatno veći postotak uspješnosti liječenja pacijenata. Sistematski pregled, uz ranu dijagnozu i liječenje, ima i neizostavnu preventivnu ulogu kod utvrđivanja naznaka novih oboljenja koja pravovremenom reakcijom mogu biti potpuno spriječena. Pregledi su individualno prilagođeni životnoj dobi, spolu i načinu života pacijenta, a mogu biti kreirani i kao kolektivni sistematski pregledi za poduzeća i ustanove. Preporučljivo je svim osobama sistematski pregled obaviti barem jednom godišnje. Bolje spriječiti nego liječiti!

Radno vrijeme
Pon - pet 7:30 - 15:30 h

Redovne cijene možete pogledati ovdje

Nalazi pregleda i UZV-a su gotovi odmah, krvna slika tokom dana

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled, Svetice

narucivanje@vaspregled.hr

01 5811 588

Trpinjska ulica 5A

Predložene ponude