Privatni treninzi: 1, 5, 10 ili 12 stručnih privatnih treninga koji su prilagođeni vašim potrebama, načinu života i ciljevima od 125 kn!

Trešnjevka

Bodybuilding klub Top physique teamPravilno vježbanje je najbolje što možete učiniti za svoje fizičko i psihičko zdravlje, stoga s povjerenjem odaberite 1, 5, 10 ili 12 stručnih privatnih treninga.

Ponuda je istekla!

Vježbanje uz privatnog trenera definitivno je najkvalitetnija opcija vježbanja koju možete priuštiti svome tijelu!

Zbog navedenog, a naravno primarno zbog svog zdravlja, trebate odabrati kvalitetnog trenera koji ima potrebnja znanja i kvalifikacije, a upravo to je trener Silvio Krstanović koji će vam rado prenesti svoje znanje i pomoći vam u ostvarenju vašeg cilja.

Vježbanje je najbolje što možete učiniti za svoje fizičko i psihičko zdravlje, a pravilno vježbanje, prilagođeno vašim potrebama, načinu života i ciljevima, rijetko je dostižno ako ste samouki, zato danas imamo super ponudu za vas! 

Program obuhvaća 1, 5, 10 ili 12 sati treninga sa privatnim trenerom.

U treninge učite se osnovama tjelesnog vježbanja. Prolazite sve sprave u teretani: kako ih koristiti, za koju skupinu mišića je koja sprava, koliko serija i ponavljanja je optimalno odraditi i koliko dugo odmarati između serija.

Adrese odvijanja individualnih treninga:
✓ svi centri Gyms4You u Zagrebu: Strojarska cesta 20, Puljska ul. 3, Ul. Damira Tomljanovića 11, Zagrebačka avenija 104, Heinzelova ul. 33, Kraljevićeva ul. 26, Dubrava 33
✓ SC Fairplay: Jazbina 150, 10 000 Zagreb
✓ MOFIT fitness: Selska cesta 81 (Zorkovačka 6), 10000 Zagreb
✓ XXL fitness centar na Velesajmu: Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački Velesajam, paviljon 10 i 25

Za vrijeme treninga slobodni ste ispitivati trenera o svemu što vas zanima (npr. način prehrane..), a on će vam pokušati odgovoriti što je moguće stručnije.

Svaki trening koji je napisan nije fiksan i ne može se računati da će svaki vježbač zadovoljiti tražene uvjete u smislu težine. Nekima će biti lagano, a nekima teško, no uvjereni smo da ćete sve savldati.

Trener će prilagoditi sve vježbe individualno baš vama. :)


Kontakt i lokacija

Bodybuilding klub Top physique team, Trešnjevka

silviokrstanovic.fitness@gmail.com

099 251 5687

Ulica Matije Valjavca 8

Predložene ponude