plaćanje na rate

[ISTRA] Večera za dvoje za dan zaljubljenih!

Vodnjan

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Romantično Valentinovo na jugu Istre!

Seoski turizam - Izletište "Casa Rustica"
U prizemlju se nalazi seoski turizam gdje gosti na smještaju mogu uživati u doručku ili polupansionu.

U toku dana se mogu okrijepiti osvježavajućim pićima ili kavom. Za doručak nudimo autohtone delicije, pretežito vlastite proizvodnje od raznih džemova, kruga, hladnih narezaka, sireva, jogurta, voća, slatkih slastica, nude i bio doručak, kao i doručak prema posebnim potrebama. Za ručak ili večeru pripremamo tipična istarska jela (razne tjestenine od fuži, njoki, ravioli, lazanje s raznim umacima i gulašima, te razne mesne plate sa našim proizvodima, sir, pršut).

U seoskom turizmu se nalazi prekrasan kamin, prostor za druženje i odmor, koji će posebno u zimskom periodu ovaj ambijent oplemeniti gostoljubivošću domaćina.

Osim gostiju na smještaju u našem seoskom turizmu prihvaćamo i najavljene grupe posjetitelja do 30 osoba. Organiziramo i razne radionice uz stručno vodstvo: kuhanje, spravljanje zimnice, izrada kolača, slikanje, obrada kamena, obrezivanje bilja, itd.

Svi gosti i posjetitelji mogu na našem gospodarstvu kušati i kupiti sve naše proizvode i unikatne suvenire, te sudjelovati u izradi vlastitih aranžmana.

Okoliš
Na vanjskom dijelu se nalazi natkrivena terasa sa stolovima, te skladno uređeni okoliš, gdje gosti mogu uživati u konzumaciji delicija u miru i tišini.

Na istom prostoru mogu se organizirati razni eventi i proslave, prema želji svakog gosta.

Lokacija

Istra je najveći hrvatski poluotok smješten na sjeveru Jadranskog mora. Naziv Istra potječe od ilirskog plemena Histri, koje je živjelo u tom području. Rimljani su se naselili u istri 177 godine prije Krista. Istra je imala bogatu i burnu prošlost, nakon koje su u njoj ostali brojni spomenici i objekti. Kad dođete u Istru, obvezno trebate posjetiti Brijunsko otočje, amfiteatar u Puli, Eufrazijevu baziliku u Poreču, crkvu sv. Eufemije u Rovinju i brojne druge spomenike. Istru krasi bogata i netaknuta priroda, to je raznolika regija u kojoj u jednom danu možete obići planine, tihi kontinetalni dio bogat zelenilom, vinogradima i maslinicima, predivnu morsku obalu s bezbroj otočića, uvala i plaža. Istra živi životom malih sela, ubrzanih gradova i mješavine kultura, jezika i naroda. Klima Istre je veoma ugodna mediteranska klima koja svakom gostu omogućava da uživa u ljepotama i blagodatima Istre bez obzira na godišnje doba. Istrijani dobro poznaju turizam jer prvi organizirani turizam u Istri potječe iz doba Rimljana, kada je car Vespazijan u svrhu zabave sagradio amfiteatar u Puli. Gastronomska ponuda Istre će vas u potpunosti osvojiti - kušajte lokalni pršut, maslinovo ulje, tjestenine, tartufe, meso boškarina (istarskog goveda), sviježe ulovljene ribe, školjke i rakove, nezaboravna vina, likere i rakije. Istra se ponosi svojom autohtonom kuhinjom - nećete požaliti istarsko gastronomsko iskustvo.

Vodnjan/Dignano je gradić na jugozapadu Istre koji je u prošlosti bio značajno urbano središte. Njegova povijest počela je sa starim Rimljanima koji su se naselili na području grada. U II st. prije Krista, teritorij Vodnjana dobio je na čuvanje neki Attinivs, a Vodnjan je tada bio poznat kao VICUS ATTINIANUM - smatra se da je njegov naziv Adignani, Dignano nastao upravo iz tog naziva, no lokalno stanovništvo postepeno je iz naziva Dinjano stvorilo naziv Vodnjan. Grad je u svojoj burnoj prošlosti bio pod vlašću Ostrogota (Barbara), Bizanta, Venecije, nakratko Napoleona, Austrije... Gradska jezgra Vodnjana sačuvala je svoj srednjovjekovni izgled s vežama i uskim uličicama koje nepravilno vijugaju među kućama, s kaldrmama i pročeljima od obrađenog kamena, starim ulicama s još uvijek upečatljivo raspoznatljivim gotičko-venecijanskim, renesansnim i baroknim stilom, te brojnim crkvama. Bogata povijest ostavila je za sobom vrijedne zgrade i spomenike - npr. palaču obitelji Bettica, crkvu sv. Blaža čiji je zvonik najviši u Istri i u kojoj se čuvaju mumificirana tijela svetaca i relikvije, elegantnu crkvu Sv. Marije Karmelske, itd. Stanovnici Vodnjana oduvijek se bave poljoprivredom, posebice maslinarstvom i vinogradarstvom, te turizmom, pa je grad i danas poznat po izvrsnim vinima i maslinovom ulju. Svake godine Vodnjan organizira Dane mladog maslinovog ulja, na kojima okuplja maslinare i uljare iz regije. Suvremeni Vodnjan svojim gostima nudi brojne aktivnosti: biciklizam, golf, tenis i sportsko jahanje. Tijekom ljetnih mjeseci u Vodnjanu se održavaju atraktivne svečanosti, poput Festivala lavande, Bumbarske fešte, Lerona (međunarodnog festivala folklora), itd. Vodnjan se nalazi svega 9 km od antičke Pule, najvećeg grada u u Istri, te u blizini atraktivnih ljetnih destinacija kao što su Nacionalni park Brijuni, Peroj, Barbariga, Fažana. Gosti Vodnjana koji se zažele tipičnih ljetnih aktivnosti na moru, mogu se u tim mjestima kupati i sunčati, zabaviti ronjenjem, ribarenjem, odbojkom na pjesku,tenisom, golfom, jahanjem, biciklizmom,zabaviti u adrenalinskom parku,te drugim vodenim i obalnim sportovima i aktivnostima. Istarska obala poznata je po svojoj ljepoti i netaknutoj prirodi pa svaki gost može pronaći plažu i zabavu po svom ukusu.

Počastite se gastro užitkom i romantičnom večerom u Seoskom turizmu-Izletištu Casa Rustica u Vodnjanu!

Osjetite spoj tradicijskih jela naših baka, pripremljenih na moderan način, doživite Seosku idilu u predivnoj kamenoj konobi, uz opuštajuću muziku, vatricu na kaminu i izvedite svoje najdraže društvo na nezaboravan provod. 

Odaberite jedan od dva ponuđena menua i zaigrajte sa nama tombolu, jer svaka srećka dobiva.

Čarobna Istra vas čeka!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedan kupon vrijedi za dvije osobe

Jedna osoba može koristiti 3 kupona na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti 3 kupona

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na +385 52 511 039, +385 91 788 1390 ili guranisusluge@gmail.com

Nakon provjere termina, isti je potrebno rezervirati na način da se na mail pošalje: kupon, ime i prezime, broj telefona i željeni datum

Rok iskoristivosti kupona: 11.02.-14.02.2022.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • U slučaju većeg iznosa moguća nadoplata
 • Piće nije uključeno u cijenu
 • Konzumacija hrane je moguća isključivo u restoranu

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 20 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna