plaćanje na rate

[SLJEME] Vikend škola skijanja za djecu i odrasle - 2 dana s uključenom opremom i užinom!

Sljeme

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 13

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Skijanje je sport koji ne poznaje dobna ograničenja. Želite li unaprijediti svoje znanje i tehniku ili tek započeti svoju avanturu na snijegu Ski2Go vas čeka!

Ski škola dijeli se na početnu i naprednu školu skijanja. Početna škola skijanja se sastoji od upoznavanja s opremom, treninga zagrijavanja i svladavanja osnovnih elemenata skijaške tehnike. Predznanje nije potrebno.

Ski škola traje 2 dana (svaki dan 3 sata) i vode je licencirani učitelji skijanja na blagoj padini pri početku Bijele livade. Grupe se sastoje od 5 do 8 osoba. 

Vikend škola skijanja - subota i nedjelja

✓ 9.30h  Sastanak u prostorijama škole skijanja Ski2go (pokraj restorana Vidikovac, 30m prije TV tornja na vrhu Sljemena)
✓ 10h -13h Škola skijanja

U cijenu je uključena škola skijanja i oprema (skije, pancerice i kaciga). Cijena ski karte se nadoplaćuje po danu, 50 kn za djecu i 100 kn za odrasle.

Škola skijanja za djecu i odrasle održavat će se svaki vikend do početka 3. mjeseca.


Škola skijanja Ski2go svojim je kvalitetnim radom osposobila brojnu djecu i odrasle za samostalno skijanje po snježnim padinama, zato i Vas pozivamo da nam se pridružite u školi skijanja na Sljemenu koju vode simpatični i iskusni učitelji skijanja!

 

Što djeca mogu očekivati od dana provedenog u našoj školi skijanja?
Neka očekuju puno zabave! Svaka lekcija počinje s aktivnostima potrebnima za umijeće skijanja, kako bi zadobili njihovu pažnju. Djeca koja su prvi put na snijegu, naučit će kako staviti opremu, stajati na skijama, držati ravnotežu, hodati, ustajati, klizati i na kraju će vas zadiviti svojim skijaškim sposobnostima.

Razvoj motoričkih sposobnosti—posebno koordinacije i ravnoteže
U svakoj fazi, kroz međusobno upoznavanje, učenje i uvježbavanje skijaške tehnike te igri i završnoj skijaškoj utrci, nastojimo poticati opće prihvaćena etička načela, to jest fair play. Veliki naglasak stavljamo i na socijalizaciju te edukativnu stranu, odnosno upoznavanje djece kako slobodno vrijeme mogu aktivno provoditi u zimovalištima i parkovima prirode, a ne samo ispred računala. Djeca će razviti samostalnost, upornost i samopouzdanje.

Prije nego stignete!!
Pobrinite se da su djeca odmorna i da su doručkovala.
Računajte da se vremenske prilike mogu brzo promijeniti, pa ih obucite slojevito. Pripremite čistu i suhu odjeću, kako bi učitelji skijanja mogli presvlačiti djecu, ako ima potrebe. Preporučljivo je ponijeti toplu kapu, vodonepropusne rukavice i dugo donje rublje.

Vidimo se! wink

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Ponuda vrijedi do popunjenja mjesta u grupi!
Mogućnost plaćanja na rate karticama
Nakon kupovine kupona OBAVEZAN dogovor oko termina kontaktirati: Dean 098 562 431, dean@svezasport.hr ili Ivana 091 622 2289 ivana@svezasport.hr
Rok iskoristivosti kupona:
 12.3.2023.
Jedan kupon vrijedi za 1 osobu
Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Ostale napomene

Škola skijanja je namijenjena odraslima i djeci od 6+ godina
Najam skijaške opreme uključen je u cijenu
Oprema uključuje 
skije, pancerice i kacigu za djecu
Polaznik mora imati svoje ski odijelo, skijaške rukavice i podkapu ili kapu bez cofleka

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 105

Predložene ponude