[Plitvice] Zimska idila: jednodnevna putovanja 11.12.!

Zagreb

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetitelje iz cijeloga svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

1. DAN:   ZAGREB – PLITVIČKA JEZERA - ZAGREB

Polazak iz Zagreba u 08:00 sati ispred zgrade Gradskog polavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb).

Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već u travnju 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje u listopadu 1979. godine, upisom na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, opuštanje u raznim bojama jezera i zvukovima netakute prirode. Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili ručak. Slijedi okupljanje grupe i ugodna vožnja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim popodnevnim satima.

Cijena uključuje:
✓ prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
✓ voditelja putovanja
✓ razglede prema programu
✓ osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
✓ troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
✓ ulaznicu za Plitvice
✓ ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
✓ fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi
✓ putno osiguranje, karte javnog prijevoza 
✓ skretanje s rute i sve ne navedene troškove

Fakultativne nadoplate (na licu mjesta) 
 Ulaznica u NP Plitvice koja uključuje vožnju panoramskim vlakićem i elektro brodom: odrasli - 75 kn, studenti - 45 kn, djeca 7-18 godina - 30 kn, djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu.

Cijena ulaznice uključuje: prijevoz elektrobrodom i panoramskim vlakom u okviru odabranog programa razgledavanja, osiguranje posjetitelja i porez na dodanu vrijednost.

Prometovanje panoramskih vlakova i elektro brodova te mogućnosti obilaska ovise o vremenskim prilikama. U zimskom periodu su zatvorena Gornja jezera no najposjećenije atrakcije parka se nalaze u Donjim jezerima koja su otvorena za posjetitelje.

Iskoristite povoljniju ulaznicu u zimskom periodu i uživajte u idili parka kad nema gužvi!

VAŽNO: Rezervacija i plaćanje ulaznica je napravljeno od strane turističke agencije i voditelj putovanja preuzima ulaznice na licu mjesta; putnici plaćaju ulaznice u autobusu. Pri rezervaciji putovanja molimo obavezno napomenuti ukoliko putuju studenti ili  djeca 7-18 godina!

PREPORUKA: sportska obuća i odjeća!

Napomene: Sukladno preporuci HZJZ molimo da na izlet ponesete maske te ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulasku u autobus molimo da dezinficirate ruke. Agencija osigurava dezinficijens.

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju korištenje WC-a u autobusu. 

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Travel Point (ID KOD: HR-AB-01-081110932) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
 • Kupon vrijedi za jednu osobu
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
 • Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom ili Ekreditom
 • Kupon ćete dobiti za jedan ili dva radna dana ukoliko uplatu izvršite općom uplatnicom ili internet bankarstvom
 • Mogućnost doplate osiguranja od otkaza, nezgoda i zdravstveno na upit u agenciji
 • Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom i mjestom polaska mailom na info@travelpoint.hr radi detaljnih informacija o putovanju 
 • 24 sata prije putovanja agencija šalje završnu obavijest o planu putovanja
 • Dan polaska: 11.12.2021.
 • Rok iskoristivosti kupona je 72h nakon kupovine
 • Polazak iz Zagreba u 08:00 sati ispred zgrade Gradskog polavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb)
 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu'' kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje
 • Kupon se smatra iskorištenim u trenutku rezervacije termina putovanja u putničkoj agenciji i nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Kupon od 22 kn plaćate na portalu KupiMe.hr, a aranžman od 123 kn plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji Travel Point
 • Uplata aranžmana u agenciji obavezna je u roku od 48h od rezervacije

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude