plaćanje na rate

Liposukcijom kritičnih dijelova tijela riješite se masnih naslaga jednom zauvijek!

Daruvar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 23

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Imate nakupine masnog tkiva kojih se ne možete riješiti ni dijetom ni vježbanjem? Najbolje rješenje je liposukcija koja će promijeniti i uljepšati oblik vašeg tijela! Poliklinika Arcadia prva je ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske.

Liposukcija je kirurška metoda uklanjanja masnog tkiva na mjestima na kojima se to ne može postići na neki drugi način. Pojmom liposkulpture opisuje se „oblikovanje tijela“ čiji je glavni cilj postizanje ljepše konture i proporcija tijela. Liposukcijom se ne rješava opća gojaznost, ali uočeno je da se kilogrami lakše gube nakon ovog zahvata. Tretirani dijelovi tijela mogu se smanjiti i za dvije veličine. Liposukcija se može izvesti na svim dijelovima tijela na kojima je supkutano masno tkivo pristupačno i čijim se uklanjanjem postiže bolji fizički izgled. 

Priprema za zahvat

Provjera općeg zdravstvenog stanja i osnovnih laboratorijskih analiza obavezna je za sve pacijente. Pacijenti moraju biti psihološki stabilni i realni u svojim zahtjevima i očekivanjima. Poželjno bi bilo da se prestane sa pušenjem te uzimanjem lijekova i pripravaka koji utječu na koagulaciju krvi.

Zahvat i postoperativna njega

Trajanje operacije ovisi o broju područja koja će se tretirati liposukcijom i količini masnog tkiva. Liposukcija prosječno traje 1 do 3 sata.

Pacijent ostaje u Poliklinici od nekoliko sati do jednog ili dva dana, ovisno o količini tretiranog područja. Nakon zahvata, pacijent nosi posebno izrađene elastične steznike nekoliko tjedana. Njihova uloga je da smanje otok i omoguće skupljanje kože u tretiranoj regiji. Bolovi su blagi ili umjereni i lako se kontroliraju lijekovima. Krvni podljevi su minimalni.

Ovdje možete pročitati detalje o zahvatu i postoperativnoj njezi.


Poliklinika Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske. Medicinski stručnjaci (liječnici) poliklinike nude kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana, a o vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.
 

Ako se želite riješiti nepoželjnih masnih stanica, prepustite se timu vrhunskog stručnjaka Dr. Bojana Ignatovskog koji je proglašen najdoktorom za 2018. i 2019. godinu!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Nakon kupovine potrebno se javiti u polikliniku za dogovor oko termina

Rok iskoristivosti kupona: 01.09.2022.

Zahvat obavlja mr. sc. Bojan Ignatovski (ovdje možete vidjeti njegov životopis)

Više o suradnicima Poliklinike pogledajte na linku medicinsko osoblje

Uz procjenu i označavanje područja tretiranja, detaljno se razgovara o željama, ciljevima i očekivanjima pacijenta

Ostale napomene

Mogućnost plaćanja do 12 rata bez kamata i naknada

Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti 2 kupona

Redovne cijene možete vidjeti na CJENIKU

Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 h prije zakazanog termina jer u protivnom gubite pravo na termin

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 0

Predložene ponude